Naha 2GB RAM katingali dina iPhone 6s anyar?

éta-2gb-of-ram-iphone-6s-tiasa-diperhatoskeun

Éta salawasna dikritik yén Apple ngan ukur nambihan 1 GB RAM ka alatna nalika persaingan parantos aya pikeun tiluanana. Boh ios sareng Android mangrupikeun dua sistem operasi anu béda-béda sareng sarat anu teu tiasa dibandingkeun. Sanaos leres yén langkung seueur mémori RAM anu dipibanda, langkung seueur cairanana tiasa dianggo, modél iPhone sateuacanna ayeuna, tiasa dianggo kalayan cara anu cair pisan, upami urang henteu ngémutan katinggaleun Sorotan sareng ios 9 , tapi sigana pembaruan utama munggaran ios 9, 9.1, parantos ngalereskeun masalah ieu.

Pangguna anu parantos ngaraosan modél iPhone énggal kalayan RAM 2GB nyarioskeun yén kinerja sareng fluiditas parantos ningkat sacara dramatis dibandingkeun sareng modél samemehna. Kuring yakin pisan yén bédana bakal katingali nalika muka atanapi nutup aplikasi, henteu paduli sabaraha sebutkeun pangguna. Dimana éta diperhatoskeun nyaéta operasi Safari, nalika nganapigasi antara tab anu urang tos kabuka.

Safari parantos teras ngalaman operasi anu sesah nalika urang gaduh seueur tab anu kabuka sareng kami badé napigasi di antawisna, henteu paduli iPhone atanapi iPad anu kami anggo. Kurangna ingetan khususna diperhatoskeun nalika muka pangotéktak sareng muka tab pikeun muka deui, nyandak sababaraha detik pikeun ngamuat deui konténna.

Dina pidéo éta, urang tiasa ningali kumaha Benjamin ngabandingkeun operasi Safari dina iPhone 6 Plus sareng 1 GB RAM sareng iPhone 6s Plus anu anyar ngamuat sapuluh halaman sareng napigasi antara tab anu béda pikeun mariksa sakumaha gancangna mémori GB nawiskeun kami Ekstra RAM anu sayogi dina modél énggal, sapertos iPad Air 2, iPad munggaran anu pencét pasar nganggo 2GB RAM taun kamari.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.