Naha anjeun henteu tiasa nuturkeun acara Apple? Kami nyimpulkeunana ku momen béntang

iPads

Anjeun panginten henteu kantos nguping yén Apple ngenalkeun iPad anyarna kamari, atanapi anjeun panginten parantos terang, tapi anjeun henteu ningali sadaya kajadian Apple. Longsoran inpormasi anu kajantenan dina kajadian sapertos kieu kadang nyusahkeun pikeun terang kana sagala anu dicarioskeun di dinya, tapi tong hariwang, sabab dina sababaraha kecap urang bakal nyaritakeun hal anu paling penting ngeunaan Keynote kamari.

iPad-Air

IPad Air 9,7 inci énggal

Apple ngenalkeun iPad 5 anyar, sareng kejutan anu munggaran nyaéta namina janten "iPad Air", masihan patalina maksimal sareng kanyataan yén éta parantos ngirangan ukuran sareng beurat. Ngan ukur kandel 7,5mm sareng beurat 469g (478 kanggo modél 4G), iPad anyar ogé nawiskeun sadayana kakuatan tina prosésor A7, sareng co-processor M7 pikeun gerakan. Desainna sapertos anu diarepkeun: Gaya iPad Mini, sareng otonomi dijaga jam 10 jam. Éta bakal sayogi dina warna bodas-pérak sareng abu-rohangan hideung, sareng kapasitas mimitian ti 16Gb dugi ka 128Gb. Harga dibasajankeun € 479 (modél WiFi 16Gb) dugi ka € 869 kanggo modél 4G sareng 128Gb. Sayogi ti 1 Nopémber.

iPad-Mini

iPad Mini kalayan tampilan Rétina

Apple henteu hoyong namina iPad Mini anu énggal kalayan "2" salaku ahiran. Anjeunna pikaresep «iPad Mini kalayan tampilan Rétina«. Pembaruan henteu ngan ukur dina layar anu tiasa dibandingkeun sareng lanceukna anu langkung sepuh, kalayan résolusi 2048 × 2536 sareng kapadetan piksel 326ppp, ngajaga ukuran layar na 9,7 inci, tangtosna. IPad Mini anu anyar ogé bakal ngabagi prosésor anu sami sareng iPad Air, A7 anu kuat anu ngagaduhan ogé iPhone 5, kalayan arsitéktur 64-bit, sareng bantosan koprosésor M7. Kalayan 3mm langkung kentel tibatan modél sateuacana (sareng ketebalan anu sami sareng iPad Air) sareng beurat 331gr (28 langkung ti mini normal) éta ngajaga otonomi na 10 jam sanaos paningkatan kinerja. Harga na, ti € 389 kanggo modél 16Gb Wifi, dugi ka € 779 kanggo modél 4Gb 128G.

SmartCase

SmartCase Anyar sareng SmartCover pikeun iPad Air sareng Mini

Apple henteu hoyong ngantepkeun tablet na anu anyar teu dijagaan, sareng éta sababna ngenalkeun sampul énggal anu cocog sareng iPad Mini sareng iPad Air. Dina kasus iPad Mini, cocog sareng kadua model, boh Mini lami sareng Mini énggal kalayan tampilan Rétina. Harga béda-béda gumantung kana modélna, sareng naha éta tina kulit atanapi henteu, tapi dibasajankeun € 39 kanggo SmartCover (hungkul perlindungan hareup) dugi ka € 79 kanggo SmartCase pikeun iPad Air (total perlindungan).

Ikon anyar

iLife sareng iWorks Anyarkeun sareng Gratis

Otomatisasi kantor Apple sareng suite multimédia lengkep diperbarui, boh dina vérsi na pikeun Mac ogé pikeun ios, sareng ogé aranjeunna janten gratis kanggo sadaya pangguna anu parantos mésér alat Apple, naha éta komputer, smartphone atanapi tablet. Éstétika anyar, fungsi anyar sareng seueur paningkatan dina aplikasi kanggo ios, anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun albeum poto fisik (kirimkeun ka Apple pikeun produksi), ngédit dokumén dina modeu "kolaborasi" ku sababaraha pangguna, sareng instrumen sareng épék anyar anu teu kaetung pikeun GarageBand . Sakedik-sakedik urang bakal ngahapus sadaya berita pikeun ios tina aplikasi ieu.

Mavericks

OS X Mavericks gratis kanggo sadayana sareng MacBook anyar

Apple parantos nampilkeun MacBook Pro anu ditunggu-tunggu sareng prosesor Haswell anu ningkatkeun otonomi laptop, sareng sakali deui nunjukkeun Mac Pro anu kawasa, sato galak anu saé anu teu acan aya, kedah ngantosan dugi ka akhir taun kanggo kéngingkeun éta (upami anjeun tiasa ngantepkeun anjeun). Tapi kejutan anu pikaresepeun nyaéta nalika aranjeunna ngumumkeun yén OS X Mavericks bakal janten pembaruan gratis pikeun sadayanaTina Snow Leopard, éta tiasa diénggalan ku ngan saukur ngakses Mac App Store sareng ngaunduh versi anyar.

Sacara sederhana, ieu mangrupikeun ringkesan anu paling dikomprés anu tiasa anjeun laksanakeun tina Keynote kamari. ¿Kumaha saur anjeun ngeunaan novelty anu ditepikeun? Kapuasan? Kuciwa? Pait? Kami hoyong terang pendapat anjeun.

Diajar langkung seueur - iPad mini Retina, Hebat


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Talion cenahna

    Ringkesan saé pisan, janten upami kuring pikir aya kasalahan nalika aranjeunna nyarios "A7 anu kuat yén iPhone 5 ogé ngagaduhan," saur anjeun anu ngarujuk kana 5S. Hatur nuhun pisan kana tulisan 🙂

    PS: Kusabab kamari halaman berita parantos ngamuat kuring, kuring parantos nyobian dua PC anu sanés sareng dina jaringan anu sanés (browser Chrome) kuring henteu terang naha éta kajantenan ka anu sanés atanapi éta ngan ukur masalah kuring.