Anker Nano Pro, carjer mini kanggo sadaya alat anjeun

Kami nunjukkeun anjeun salah sahiji carjer pangleutikna anu anjeun bakal mendakan di pasar, Anker Nano Pro, tapi Ă©ta Sanaos ukuran alitna, Ă©ta bakal ngijinkeun anjeun ngeusi ulang sadaya alat Apple anjeun, sareng ngamangpaatkeun muatan gancang.

Anker nawiskeun kami katalog panganggo anu seueur pisan pikeun alat Apple kami, sareng dinten ieu kami nganalisis hiji anu dumasar ukuranana sigana leutik, tapi éta Éta bakal ngabantosan urang pikeun ngeusi ulang tina Apple Watch ka iPad Pro 12,9 ″, ngalangkungan iPhone naon waé, anu bakal ngeusi ulang dugi ka 50% ngan dina 30 menit, sareng tangtosna alat sanés Apple, sapertos headphone, batré éksternal, jst.

Resmi Apple Charger vs. Anker Nano Pro

Resmi Apple Charger vs. Anker Nano Pro

Anker henteu miharep carjer na janten nanaon, sabalikna. Henteu aya LEDs anu caang, henteu aya desain rumit atanapi elemen anu henteu diperyogikeun. Éta hoyong ngirangan ukuran majalah pikeun maksimal, tapi henteu kedah ngirangan prestasina. Kalayan kakuatan 20W éta cocog sareng muatan gancang iPhone, tapi dina waktos anu sasarengan tiasa ngurus batré AirPods atanapi Apple Watch anjeun, ngatur kakuatan ngecas gumantung kana ciri alat anu nyambung. Bandingkeun ukuran antara carjer Apple asli sareng Anker Nano Pro ieu langkung ti ngungkabkeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
Anker PowerCore 5K Review Batré Magnetik

Pikeun ngagunakeunana, urang kedah nganggo kabel USB-C, anu tungtungna Apple mutuskeun pikeun kaasup sacara standar dina kotak alat-alat anyar kami. Tanpa carjer anu disertakeun ku iPhone atanapi Apple Watch anyar, mésér hiji kalayan jaminan, anu henteu ngan gancang ngeusi batre alat kami tapi ogé ngurus éta supados batréna henteu buruk, sareng pikeun ieu anjeun kedah percanten ka pabrik anu berkualitas, dimana kami kalebet Anker.

Pendapat editor

Kusabab ukuran, kinerja sareng harga, Anker Nano Pro 20W ieu mangrupikeun salah sahiji charger anu paling narik pikeun anu milari kagancangan, portabilitas sareng jaminan yén batré alat anjeun moal didegradasi ku nganggo charger anu teu pantes. Harga ampir saageungna, Anker Nano Pro dibanderol € 16,99 dina Amazon (link)

Nano Pro
  • Peunteun Ă©ditor
  • Meunteun 5 bentang
€16,99
  • 100%

  • Nano Pro
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • AwĂ©t
    Penerbit: 90%
  • BĂ©rĂ©s
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.