AnkerWork B600, webcam paling lengkep dina pasaran

AnkerWork B600 langkung seueur tibatan webcam sabab kalebet, sajaba ti kaméra 2K 30fps, dua spiker, opat mikropon sarta bar lampu LED dimmable..

Webcam geus jadi indispensable keur paling kiwari. Boh pikeun ngadamel konperénsi pidéo di tempat damel atanapi sareng réréncangan sareng kulawarga, atanapi ngadamel streaming urang sorangan hirup, ngabogaan Webcam mangrupa penting dina desktop ampir saha urang, jeung pabrik ngaronjatkeun model maranéhanana jeung bets nu ngaleuwihan Webcam konvensional, saperti AnkerWork B600 ieu nu leuwih ti saukur Webcam a.

Salaku kaméra urang mendakan kualitas 2K (1440p) dugi ka 30fps, langkung saé tibatan kalolobaan webcam anu urang badé mendakan di pasar. Tapi éta ogé kalebet dua spiker dina sisi, opat mikropon sareng bar LED anu tiasa disaluyukeun dina inténsitas sareng suhu, ngahontal ngumpulkeun sagalana nu peryogi dina alat tunggal pikeun nangtung kaluar dina videoconferences Anjeun.

perbawa

  • Resolusi gambar 2K (1440p)
  • Lampu kontrol manual sareng otomatis (caangan sareng suhu)
  • 4 mikropon
  • pembatalan bising, pembatalan gema
  • Pokus otomatis
  • Ningkatkeun gambar nganggo intelijen buatan
  • FOV adjustable (65º, 78º, 95º)
  • panutup privasi
  • 2 spiker 2W
  • format video H.264

Bar pidéo, sakumaha AnkerWork nyauran B600 na, beurat sareng ageung, langkung ageung sareng langkung beurat tibatan seueur model anu anjeun wawuh. Ogé kaasup elemen nu euweuh Webcam séjén boga, jadi bédana leuwih ti diyakinkeun. Konstruksina saé, sareng plastik salaku bahan utama tapi ku finish logam nu mere eta katingal premium. Éta katingalina padet sareng sanaos ukuranana éta gaduh desain anu anjeun moal kapikiran nambihan kana desktop anjeun.

Anjeun tiasa nempatkeun eta dina luhureun monitor, kawas Webcam mana wae, Tapi anjeun oge boga pilihan ngagunakeun tripod atawa sagala sistem fastening séjén nu boga 1/4 screw nuhun ulang thread dina dasarna. Dasarna tiasa diadaptasi kana monitor naon waé, naha éta sempit sapertos laptop atanapi langkung kandel, sanaos sareng tonggong anu melengkung, sapertos dina kasus kuring. Éta tahan pisan sareng stabil. Anjeun tiasa ngadengdekkeun sareng muterkeunana pikeun kéngingkeun sudut anu pas pikeun difokuskeun anjeun.

Pikeun nyambungkeun ka komputer anjeun, éta gaduh kabel USB-C ka USB-C, anu bakal ngurus sadaya gambar sareng inpormasi sora, tapi ogé, sareng ieu pertama kalina kuring ningali dina kaméra jinis ieu. , perlu dahar tambahan, Kuring nebak pikeun bar lampu LED. kakuatan ieu kahontal ngaliwatan kabel kalawan adaptor kakuatan nu mana langsung ka stop kontak a, teu nyambung ka komputer anjeun, ku kituna ngan bakal make salah sahiji USB-C Anjeun. Éta ogé kalebet USB-A tambahan pikeun anjeun nyambungkeun aksésori tambahan, nu bakal jadi lamun disambungkeun ka komputer, hal anu pernah hurts.

Desain kaméra dirarancang supados panutupna sorangan, anu masihan anjeun katenangan pikiran anu teu aya anu ningali anjeun nalika anjeun henteu hoyong, nyaéta anu ngagaduhan bar lampu LED, ku kituna nalika anjeun muka kaméra, bar LED diuk luhureun lensa pikeun nyaangan beungeut anjeun. LED hareup ngabejaan Anjeun lamun kaméra keur dipake (biru) atawa lamun mikropon aktip atawa henteu (beureum). Tungtungna kami boga dua tombol touch samping pikeun Aktipkeun mikropon jeung LED bar, sarta kontrol touch hareup pikeun ngadalikeun kacaangan bar LED.

Aplikasi AnkerWork

Sadaya kadali manual sok aya gunana, tapi biasana langkung disarankeun ngagunakeun beurit pikeun ngontrol sadaya fungsi ieu, sareng pikeun ieu kami gaduh aplikasi AnkerWork anu tiasa urang unduh pikeun Windows sareng macOS (link). Kalayan aplikasi ieu urang tiasa ngontrol kualitas gambar (resolusi, FOV, kacaangan, seukeutna gambar ...) sareng cahaya (inténsitas sareng suhu).

 

Aplikasi na nawiskeun sababaraha fungsi otomatis anu ngagunakeun intelijen jieunan pikeun ngontrol dirina. Contona urang bisa ngaktipkeun cahaya otomatis, atawa naon nu disebut "Solo-pigura", hiji mode gambar nu kaméra nuturkeun anjeun sarta salawasna ngajaga anjeun dina layar, sami sareng anu dilakukeun ku Apple sareng "Panggung Pusat" na dina FaceTime. Kami ogé ngagaduhan sababaraha fungsi anu pikaresepeun sapertos "Anti-Flicker" pikeun ngahindarkeun kedip-kedip ngaganggu sababaraha lampu nalika nganggo kaméra.

Gambar, cahaya sareng sora

Kualitas gambar tina kaméra téh alus, sanajan dina situasi lampu remen berkat bar LED, nu urang bakal analisa engké. Pikeun tés anu anjeun tiasa tingali dina pidéo anu marengan tulisan éta, kuring parantos nganggo kaayaan anu sami anu biasana kuring anggo dina streaming podcast kami di YouTube, anu leres-leres kaayaan rada teu nguntungkeun tapi aranjeunna masihan gambaran anu hadé ngeunaan kinerja kaméra.

Memang bener yén kuring geus noticed dina sababaraha moments tina rekaman nu aya hiji smoothing rada exaggerated gambar, abdi anggap alatan sakabéh réduksi noise sarta modifikasi séjén yén kecerdasan jieunan ngalakukeun otomatis. Tapi iwal detil, sacara umum Kami rada wareg jeung hasil kaméra dina hal ieu. Ogé émut yén kuring sok nganggo sudut pandang pangleutikna, ku kituna gambar dipotong sareng sababaraha leungitna kualitas teu tiasa dilawan.

Tanggung jawab hébat pikeun kualitas gambar dina LED bar nu incorporates kaméra. Terus terang, Kuring ngira yén éta bakal jadi hal gunana, sakumaha eta kajadian dina kaméra séjén anu mawa eta na teu nyumbangkeun pancen nanaon, tapi rada sabalikna. Pangaruh cahaya dina pidéo katingali, sareng pangaturan inténsitas kacaangan ogé mangpaat. Anu kuring sono nyaéta anjeun tiasa ngontrol suhu gambar, Henteu ngan ti lampu, saprak kuring perhatikeun yén kelir anu rada haneut sanajan maké kaméra dina nada coldest na.

Ieu mangrupikeun dua elemen anu gaduh prestasi pangsaéna dina AnkerWork B600 ieu, tanpa ragu. Salajengna nyaéta mikropon, atawa rada opat mikropon, nu kinerja alus tapi catetan ahir teu saluhur jeung gambar atawa cahaya. Pikeun seueur intelijen buatan, bising sareng réduksi gema sareng unsur-unsur sanés anu aranjeunna kalebetkeun, mustahil opat mikropon anu jarakna jauh tina sungut kuring sareng di kamar anu henteu kedap sora pikeun nawiskeun hasil anu sabanding sareng mikropon anu kualitasna sapertos kitu. hiji Kuring geus dipaké dina lolobana video.

ieu sudut pandang batur anu pamakéan utama streaming, tapi lamun urang difokuskeun videoconferences, hasilna leuwih hade tinimbang optimal. Seueur anu diwawancara dina program televisi waktos perdana hoyong gaduh audio anu ditawarkeun ku B600 ieu kalayan opat mikropon na. Fitur Radar Sora anu museurkeun kana sora anjeun sanajan anjeun jauh ogé kapaké pikeun rapat sareng sababaraha pamilon anu langkung jauh ti kaméra.

Na kuring ninggalkeun pikeun tungtung dua spiker kakuatan 2W lokasina di sisi kaméra. Éta mangrupikeun solusi anu saé pikeun anu nganggo komputer tanpa spiker, tapi aranjeunna henteu caket kana anu tiasa ditawarkeun speaker khusus. sora ngabogaan kakuatan adil, sarta kualitas adil, tanpa leuwih. Deui, pikeun konferensi video, leuwih ti cukup, tapi goréng pikeun dipaké salaku spiker utama dina rutin dina komputer Anjeun.

Pendapat editor

Kaméra AnkerWork B600 sampurna pikeun anu milari solusi sadaya-dina-hiji pikeun konperénsi pidéo, atanapi kaméra kualitas anu saé pikeun streaming. Kalayan kualitas gambar anu saé sareng bar pencahyaan anu saé anu saé, éta sampurna pikeun siaran langsung atanapi ngajantenkeun sadayana dina konperénsi pidéo. Dua fungsi anu sanés, mikropon sareng spiker, henteu ngahontal tingkat anu dipikabutuh pikeun ngalirkeun data dina kaayaan anu saé, sanaos aranjeunna langkung cekap pikeun konperénsi pidéo. Hargana luhur, mendakanana Amazon pikeun € 229,99 (link) najan nyokot kana akun sagalana nu ngawengku, teu jadi loba.

AnkerWork B600
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
229,99
  • 80%

  • AnkerWork B600
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 6 2022 Méi
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Imagen
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 70%

Naros

  • Kualitas gambar
  • diwangun-di cahaya
  • Mikropon sareng spiker cocog pikeun konperénsi pidéo
  • Ngawangun kualitas
  • software alus

Kontra

  • Mikropon teu cekap pikeun streaming
  • Speaker teu cukup pikeun pamakéan biasa

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.