Anu saé minggu dina Actualidad iPhone

Panutup-anu-pangsaéna-sa-minggu

Saatos sababaraha bulan ngantosan, perusahaan anu berbasis di Cupertino tungtungna parantos sacara resmi ngumumkeun tanggal keynote dimana iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus anyar bakal dipidangkeun, anu numutkeun sadayana rumor moal sumping nyalira, tapi kami ogé bakal tiasa ningali generasi kadua Apple Watch. Justru generasi kahiji ningali kumaha jumlah unit anu sayogi parantos dikirangan lumayan boh di toko fisik sareng di Toko Apple online. 

Upami anjeun hoyong nuturkeun acara ti Actualidad iPhone langsung, hatur nuhun kana cakupan anu bakal kami tawarkeun ka anjeun, mimitina anjeun kedah terang waktos mimiti keynote ieu, kumargi éta beda-beda numutkeun nagara dimana urang ayana. Seueur anu janten tafsir anu parantos dilakukeun dina gambar anu dianggo pikeun pengumuman intina ieu, Gambar anu tiasa diunduh sacara langsung kanggo dianggo dina iPhone, iPad, iPod touch atanapi Mac anjeun.

Saatos ngumumkeun acara ieu, Apple parantos ngaktipkeun akun Twitter anjeun, akun anu anjeunna damel dina Séptémber 2011 sareng yén ti saprak éta anjeunna henteu nampi panerbitan. Ngeunaan iPhone 7 sareng 7 Plus, inpormasi pangénggalna anu parantos diterbitkeun, waktos ieu ku jalan solvensi anu diakui, sapertos analis KGI Ming-Chi Kuo, Aranjeunna ngawartosan ka kami yén éta bakal tahan cai, éta bakal ngaleupaskeun warna hideung Piano, nyésakeun biru jero dina gosip anu henteu pernah dikonfirmasi. Sababaraha panarjamah anyar nunjukkeun ka kami kumaha rupana iPhone 7 kalayan warna hideung Piano.

Sanaos ayeuna versi anu ditandatanganan Apple henteu cocog sareng jailbreak, dina Actualidad iPhone kami neraskeun ngalaporkeun tweaks atanapi pembaruan anu anyar anu badé sumping ka Cydia. Minggu ayeuna urang parantos nyarioskeun EventOnAppClose, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaitkeun tindakan nalika urang nutup aplikasi anu tangtu; BannerBlackList nyegah urang nampi bewara dina aplikasi atanapi kaulinan khusus; GIFLock ngamungkinkeun urang pikeun nambihan file GIF kana wallpaper iPhone kami jeung CustomNC, anu ngamungkinkeun urang ngarobih panganteur Pusat Bewara.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.