Apple mésér dokumenter 'Big Man on Campus' ngeunaan bintang baskét Makur Maker

Usum panas caket sareng usumna ogé caket di mana urang sigana bakal tiasa ngaraos langkung seueur waktos luang. Naha henteu resep kana katalog audiovisual streaming platform video? Dinten ayeuna Apple nembé mésér mésér dokumenter énggal pikeun Apple TV +, sareng éta film dokumenter beuki populér. Moal lami deui urang bakal tiasa ningali Big Man on Campus, carita Apple TV + énggal dipuseurkeun kana bintang NBA Makur Maker. 

Sakumaha urang carioskeun, Apple nembé negeskeun mésér Lalaki Ageung di Kampus séri dokumenter anu diarahkeun ku Seth Gordon anu nyababkeun urang carita ngeunaan Makur Maker. Pikeun anu henteu terang anjeunna, Makur Maker mangrupikeun bintang NBA anu dina taun 2020 mutuskeun maén baskét pikeun ngadukung parobihan ras anu lumangsung dina sataun katukang.

"Big Man on Campus" mangrupikeun carita ngeunaan momen bersejarah di Amérika anu dicarioskeun ngalangkungan visi atlit ngora anu gaduh kakuatan pikeun nyiptakeun parobihan. Dina taun 2020, sataun ditandaan ku kerusuhan sosial, sensasi baskét, hiatus NBA sareng pilihan luhur NCAA, Makur Maker, nyandak kaputusan anu pas pikeun maén baskét kuliah pikeun Howard University pikeun ngadukung Perguruan Tinggi Hideung sareng Universitas tibatan ngiringan salah sahiji seueur program tingkat luhur anu nawiskeun anjeun karir lengkep. Ngimbangan tekanan anu luar biasa dina sareng di luar lapangan, sareng panon nagara urang fokus kana unggal léngkahna, perjalanan Maker's - tina kabur perang ti Sudan Kidul salaku budak ka gerakan anu anjeunna dorong dinten ayeuna - parantos masihan wajah dina kompleksitas sosiopolitik Amérika salami waktos anu teu acan pernah sapertos kieu.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta mangrupikeun dokumenter niat, Apple nuturkeun saatos komitmen sosialna dina kasempetan-acara sateuacanna, sareng dinten ayeuna carita ngeunaan gaya ieu anu pangsaéna pikeun aranjeunna tiasa diluncurkeun. Teu acan aya tanggal rilis tapi pas urang terang éta kami bakal nyerahkeun ka anjeun dina pos anyar. Sareng anjeun, Naha anjeun langkung seueur ngeunaan dokumenter atanapi fiksi?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.