Apple ngaluncurkeun program perbaikan batch gratis tina iPad Air 3

Parobihan layar IPad

Sababaraha bulan ka pengker kuring nampi serat ti Toyota. Anjeunna ngajelaskeun yén aranjeunna parantos mendakan gangguan fungsi dina sakumpulan airbag, sareng mobil kuring mangrupikeun salah sahiji anu nganggo salah sahiji alat éta. Aranjeunna nyarankeun yén kuring ngadamel janji di dealer mana waé pikeun ngalaksanakeun parobihan airbag tanpa biaya.

Apple ngalakukeun hal anu sami. Anjeunna parantos mendeteksi kagagalan tampilan dina sakumpulan iPads Air generasi katilu sareng ayeuna nuju ngalereskeun gratis. Bravo pikeun Apple.

Apple nembé ngaluncurkeun program perbaikan gratis pikeun unit anu khusus pisan tina iPad Air generasi katilu. Éta kapangaruhan ku bug anu tiasa nyababkeun layar dumadakan kosong. Pernyataan perusahaan sapertos kieu:

Apple parantos nangtoskeun yén sajumlah terbatas alat iPad Air generasi katilu tiasa gaduh layar kosong permanén dina kaayaan anu tangtu. Sakedip sakedap atanapi flash tiasa némbongan sateuacan layar kosong.

Perusahaan nyatakeun yén ieu mangaruhan angkatan produksi khusus didamel antara Maret sareng Oktober 2019. IPad naon waé anu ngalaman masalah ieu bakal diropea ku Apple atanapi Apple Authorised Service gratis.

Pangguna IPad Air anu ngalaman kagagalan layar kosong ieu, kedah angkat ka layanan dukungan Apple resmi, janjian di toko perusahaan, atanapi kontak dukungan teknis Apple pikeun ngalereskeun ngalangkungan Pusat Perbaikan Apple.

Program perbaikan anyar ieu nyertakeun modél iPad Air generasi katilu sareng lumangsung salami dua taun saatos mésér heula unitna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.