Apple ngawatesan sababaraha emoji sareng kecap dina ukiran khusus AirTag

Apple veto sababaraha emoji dina ukiran AirTag

Presentasi tina nuevos productos y servicios Apple of the Year kamari sareng disiarkeun langsung ngalangkungan presentasi anu dirékam di Apple Park. Salah sahiji produk bintang intina teu diragukeun nyaéta AirTag, tag locator anu cocog sareng jaringan Search. Kalayan aksésori leutik ieu kami bakal ngajagaan sadayana anu urang sieun kaleungitan dina alat kami: konci, dompét, koper ... Kemungkinan anu teu aya tungtungna. Nalika mésér éta di Apple Store, éta tiasa dirobih ku cara a ukiran laser custom. Najan kitu, sababaraha kombinasi emoji sareng kecap-kecap tangtu parantos dilarang ku Apple.

Apple AirTag

Ukiran laser AirTag dilarang pikeun sababaraha kombinasi emoji sareng kecap

Kirimkeun deui pesen anjeun anu dirékam. Masihan touch pribadi sareng inisial anjeun, nomer untung anjeun atanapi emoji favorit anjeun.

Budak lalaki sareng budak awéwé tina Verge The aranjeunna anu pangpayunna masihan peringatan. Kustomisasi ukiran AirTag ngalarang sababaraha kombinasi emoji sareng kecap. Salah sahiji kombinasi éta nyaéta anu anjeun tingali dina gambar anu nuju kana tulisan: kuda gigireun 'poop bahagia'. Nanging, sato sanés anu ngagaduhan emoji kotoran anu sami henteu dilarang. Sanés kombinasi anu diémut ku vetoed ku nempatkeun kotoran payun kuda.

Tulisan anu aya hubunganana:
IPad Pro anyar sumping kalayan fitur "Pro" anu diferensial leres

Batur tina kecap larangan éta nyaéta penghinaan atanapi kecap goréng dugi ka opat hurup sabab éta maksimal hurup anu tiasa dilebetkeun dina ukiran pribadi. Sababaraha kecap éta, contona 'bangsat' atanapi 'burit'. Jelas yén Apple hoyong ukiran laser pikeun ngahususkeun AirTag, tapi henteu ngijinkeun dilebetkeun unsur anu nyerang.

Nanging, ieu henteu kajantenan, sahenteuna kombinasi kuda sareng sapi emoji, dina ukiran laser produk anu tiasa disesuaikan sapertos Apple Pencil. Urang bakal ningali naha éta mangrupikeun kalepatan atanapi upami Big Apple nyobian nyingkahan jenis kombinasi ieu kusabab tiasa nyerang, sanaos, mimitina, henteu sigana éta tiasa kitu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.