Ngagaduhan aplikasi pikeun ngapdet Beats henteu masuk akal sareng Apple lirén nganggo éta

Ayeuna sadayana atanapi ampir sadaya produk Apple tiasa diénggalan sacara nirkabel ngalangkungan konéksi WiFi sahingga kedah nganggo aplikasi khusus pikeun ieu parantos lirén asup akal.

Dina hal ieu urang nyarioskeun headphone Beats sareng alat Beats Updater na, alat anu nganggo sambungan kabel ka Mac atanapi PC ngamungkinkeun update firmware headphone. Ayeuna Apple lirén nganggo éta sareng ogé ngamungkinkeun ngapdet nganggo iPhone atanapi iPad.

Dina hal ieu, pilihan anyar Apple pikeun pembaruan headphone Beats kajadian ngan saukur ku nyapasangkeunna sareng alat ios atanapi iPad. Ku cara kieu, sakumaha anu aranjeunna lakukeun sareng AirPods, nalika aya versi anyar, aranjeunna bakal diropatkeun sacara otomatis sareng henteu kedah peryogi aplikasi atanapi anu sami.

Éta tiasa disebatkeun yén pangguna anu ngagaduhan headphone merek Beats ieu tapi henteu ngagaduhan alat ios atanapi iPadOS, kedah langsung asup ka toko aplikasi Google, Play store, pikeun ngaunduh aplikasi Beats sareng dimutahirkeun. Aplikasi Beats Updater parantos lirén nampi pembaruan ti Apple sareng moal janten alat pikeun ngamutahirkeun alat, tapi ogé Penting pikeun disebatkeun yén aplikasi masih sayogi pikeun diunduh dina halaman Beats resmi.

Upami anjeun peryogi aplikasi Beats Updater pikeun Mac atanapi Windows anjeun, anjeun kedah gaduh macOS 10.14 atanapi engké sareng Windows 10 diénggalan kana vérsi pangénggalna anu sayogi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raúl Aviles cenahna

    Hatur nuhun pikeun tulisan! Abdi henteu terang aya pag. pikeun ngamutahirkeun ketukan!