Apple béak saham Apple Watch Series 6 titanium

édisi nonton

Apple Watch Series 6 ayeuna nganggo casing titanium jarang pisan. Sigana mah di Amérika Serikat sareng di sésana pasar utama, sesah milarian modél anu sayogi Édisi Watch Apple, maksudna, séri 6 dina titanium finish.

Nyandak akun yén aya sabulan sareng sakedik deui ka September Apple Keynote, Mungkin 7 séri anyar bakal diluncurkeun taun ieu, sareng éta anu janten alesan pikeun saham habis.

Tandaan Gurman parantos diterbitkeun dina blogna Bloomberg yén ayeuna teu aya kasadiaan Apple Watch Edition (anu nganggo titanium casing) di Amérika Serikat sareng di pasar utama perusahaan.

Apple henteu acan ngomunikasikeun naon-naon dina hal ieu, ogé modél na teu acan dilanjutkeun atanapi aya masalah pasokan. Paling dipikaresep alesanna nyaéta peluncuran anu caket tina Apple Watch Series 7, dijadwalkeun pikeun bulan Séptémber dina intina yén perusahaan bakal ngarayakeun nampilkeun iPhone anyar taun ayeuna.

Téori anu dijelaskeun ku Mark Gurman dina blog na nyaéta yén a modél mahal pisan, sareng éta kusabab sababaraha penjualan, perusahaan henteu hoyong ngadamel seueur unit, sareng parantos béak saham.

Tapi kuring ngaléngkah sakedik. Naha Apple henteu damel langkung seueur unit nalika ningali éta saham bakal béak? Kusabab éta mungkin yén kajantenan taun ka tukang sareng Apple Watch Series 5, séri anyar 7 nawiskeun sakedik berita dibandingkeun sareng Seri 6 ayeuna, yén perusahaan mutuskeun ngelingan Apple Watch Series 6 nalika ngaluncurkeun séri 7, sareng éta sababna henteu acan mutuskeun ngadamel deui séri anu rencanana pensiunan dina sabulan.

Maka kami bakal ngantosan acara Apple salajengna, dina prinsipna pikeun Séptémber (tanpa konfirmasi), sareng kami bakal ngantunkeun mamang upami kacurigaan kuring leres atanapi henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.