Anjeun henteu resep tali Apple Watch anjeun? Apple bakal ngantep anjeun ngarobih haratis

talina-nonton-talina

Tali Apple Watch mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling diperdebatkeun dina alat, nawiskeun kamungkinan milih anu paling cocog pikeun kapribadian urang sareng ngajantenkeun smartwatch salaku alat anu fokus kana mode éta. Aya seueur tali anu sayogi sareng, sadar kana pentingna aranjeunna pikeun anu gaduh Apple Watch, perusahaan anu dipimpin ku Tim Cook ngantepkeun pangguna pikeun ngarobihna gratis pikeun anu sanés anu urang langkung resep.

Upami, ku alesan naon waé, urang mimiti ragu yén tali anu urang tampi ku Apple Watch urang henteu cocog sareng urang saatos pesenna sumping, Apple nawiskeun kami kamungkinan pikeun ngahanca éta sareng tukeur kanggo pilihan sanés urang salami 14 dinten munggaran tapi, tangtosna, aya sababaraha watesan dina hal ieu.

Inpormasi sumping ka kami tina dokumén latihan karyawan anu parantos dibocorkeun sareng nunjukkeun yén modél Sport and Watch bakal tiasa ngamangpaatkeun kamungkinan ieu. The Modél édisi henteu lebet kana promosi ieu.

Salaku tambahan kana aturan 14 dinten, talina énggal kedah tina kumpulan anu sami tibatan model Apple Watch anu dipimilik ku urang. Sacara logika, urang moal tiasa ngarobih tali Olahraga pikeun tali tautan modél stainless steel. Apple ogé keukeuh yén arloji kedahna tos dipésér ti aranjeunna langsung, boh dina halaman wéb na, di toko fisik atanapi tina aplikasi Apple Store.

Parobihanna moal janten saderhana ka toko sareng ngarobih tali. Wakil Apple bakal mastikeun upami Apple Watch anu dimaksud parantos dipésér dina 14 dinten terakhir teras bakal ngahubungi pusat telepon toko online kanggo ngamimitian parobihan. Sakali ieu réngsé, dukungan palanggan bakal mesen tali énggal sareng éta bakal dikirimkeun ka palanggan. Palanggan ogé bakal nyayogikeun inpormasi ngeunaan kumaha carana balikkeun tali anu lami.

nu Tali Apple Watch sanés murah, anu paling murah nyaéta tina Modél olahraga dibanderol € 49. Sawaréh, logis yén Cupertino pastikeun yén urang bakal senang sareng gambar anu urang pasang dina pigeulang urang. Hiji kirang hariwang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sergio cenahna

    Éta unggal dinten Ngawangkong ngeunaan Apple Watch teu aya deui topik. Ngeunaan telepon atanapi jailbreak ios 8.3

    1.    Moisés Pinto Muyal cenahna

      Perusahaan kedah ngasilkeun artos, perusahaan ieu hirup tina iklan. Apple Watch mangrupikeun topik anu panas, ayeuna, anu ngahasilkeun kauntungan pikeun seueur perusahaan. Teu aya deui topik dina waktos ayeuna.
      IOS 8.3, 8.4 atanapi pisan ios 9, nalika Apple ngaluarkeun pembaruan anu saluyu, urang sadayana bakal ngagaduhanana, bari teu kedah silih adu.
      Jailbreak pikeun anu resep, abdi peryogi, éta sanés kasus kuring, janten, kuring ngalirkeun topik éta.

  2.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Joeeee, sadaya waktos nyarios ngeunaan Apple wacth !!! Abdi hoyong terang perkawis JAILBREAK kanggo IOS 8.2 kanggo kasaluyuan Apple wacth anu kuring badé mésér ayeuna !!!!! Sareng teu aya nanaon ti Jailbreak ?? Aya kajadian ... Kuring yakin yén dugi Juni henteu nanaon .. Sakumaha aranjeunna nyarios ... Abdi hoyong ngarusak

  3.   platinum cenahna

    Sababaraha anjeun capé kana bosen. Upami teu aya deui berita di dunya Apple dinten ayeuna, naon anu anjeun pikahoyong? Yén panulis nyalira ngaleupaskeun jailbreak di ios 8.3 ngan ukur pikeun nempatkeun carita anyar? Upami anjeun henteu resep kana tulisanna, entong dibaca, langkau na éta waé.

    1.    juankrls cenahna

      Anjeun henteu terang kumaha kuring hoyong ngawartosan éta hal anu sami pisan. Sadaya blog aya jalma anu sami mairan. Naon anu tiasa dilakukeun upami éta modis dina waktos ayeuna, atanapi upami aranjeunna ngamimitian nyiptakeun carita ngan ukur mangga sakedik ....

  4.   Rafae pazos cenahna

    Aya jalma anu dina IOS 8.1.2 sareng hoyong terang ngeunaan IOS 8.2 sahenteuna ngadamel JAILBREAK sareng gaduh kompatibilitas Apple wacth, aya jalma pikeun sadaya warna, kuring hoyong Jailbreak pikeun IOS 8.2 mésér wacth Apple Upami anjeun buru-buru nepi, meureun anjeun dina ios 8.3 sakahayang anjeun sareng anjeun henteu paduli JAILBREAK, tapi anjeun kedah hoyong, sareng upami anjeun resep koméntarna, tong masihan koméntar, kumargi kuring leres-leres henteu paduli, salam !! Éta pendapat abdi huh tanpa nyigeung saha waé ...!

    1.    platinum cenahna

      Tapi tingali, naha anjeun henteu nyangka yén upami aya berita sapertos anu anjeun wartoskeun, aranjeunna pasti bakal aya dina sampéan? Upami teu aya anu kedah dilaporkeun deui, naon anu bakal dilakukeun éditor ... sareng sapertos anjeun resep kana berita yén sésana henteu tiasa, sabab bakal aya jalma anu resep kana berita ngeunaan jam sanaos anjeun henteu, nya sapertos kitu sareng éta waé.

    2.    Yur cenahna

      Éta pikeun ningali, henteu "gaduh." Kumaha kuatna.