Apple hoyong mastikeun iWatch ku FDA

fda

Laporan panganyarna nyatakeun yén iWatch dugi ka ngantosan persetujuan FDA, Administrasi Pangan sareng Narkoba AS, anu mangrupikeun badan Amérika Kalér anu ngurus panjagaan kaséhatan.

Generasi munggaran iWatch Apple ieu milarian sertifikasi sateuacan dileupaskeun gugur na, Numutkeun halaman wéb Laoyaoba. Ngutip sumber internal, situs éta nyatakeun yén Apple parantos ngarengsekeun rarancang sareng spésifikasi arloji éta, nyatet yén perusahaan nyobian sumber alatna. Certified salaku tim médis.

Éta parantos aya berita anu Apple parantos pendak sareng FDA dina bulan Désémber pikeun ngabahas sababaraha topik, sareng sababaraha analis nunjukkeun yén Apple tiasa nyiapkeun dasar pikeun panggunaan, kalayan ketat ilmiah, ngeunaan iWatch. Nanging, catetan anu dikaluarkeun ku FDA nyatakeun yén rapat éta ngurilingan pituduh aplikasi mobile anu tiasa dilaksanakeun sahingga mastikeun éta industri tech sareng régulator selaras.

Aplikasi ieu tiasa waé fokus kana aplikasi ios 8 Kaséhatan sareng sadayana HealthKit, tapi sensor anu tiasa dipibanda iWatch unik sareng ngalangkungan aplikasi pikeun monitoring olahraga atanapi kaséhatan. Émut yén iWatch bakal sumping sareng séri sénsor kaséhatan anu canggih, kalebet anu ngukur detak jantung, tekanan darah sareng glukosa getih. Apple ogé bakal ngembangkeun sénsor anu bakal nganalisis kesang, anu bakal nutupan sadaya kabutuhan inpormasi pikeun aplikasi kaséhatan ios 8.

waktu Apple nyewa sajumlah spesialis anu hadé Dina widang sapertos monitoring glukosa getih, parantos dititénan yén téknologi ieu teu tiasa ngalakukeun ieu dina iWatch generasi kahiji, meryogikeun prosés persetujuan FDA anu panjang sareng integrasi perangkat keras anu rumit.

Pikeun anu panasaran, éta FDA jawab:

  • Perlindungan kasihatan umum ku mastikeun yén tuangeun aman, séhat, saniter sareng leres dilabélan; ubar manusa sareng Pangajaran sarta Palatihan Atikan sareng vaksin sareng produk biologis anu sanés sareng éta alat médis pikeun panggunaan manusa aman sareng épéktip.
  • Ngajaga masarakat tina radiasi produk éléktronik.
  • Pastikeun kosmétik sareng suplemén diét aman sareng leres dilabélan.
  • Pangaturan produk bako.
  • Ngamajukeun kamajuan kaséhatan masarakat, ngabantosan pikeun ngagancangkeun inovasi produk.
  • Bantosan masarakat kéngingkeun inpormasi pasti aranjeunna kedah nganggo pangobatan, alat sareng tuangeun pikeun ningkatkeun kasihatan anjeun.
Tanggung jawab FDA dugi ka 50 Amérika Serikat, Distrik Columbia, Puerto Rico, Guam, Kapuloan Virgin, Samoa Amérika, sareng daérah Amérika Serikat sareng harta banda.

Sakumaha urang tiasa tingali, Peraturan iWatch tiasa nembus opat tina genep target FDA.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.