Apple invests $ 1.180 milyar dina pusat pamekaran 5G di Munich

Insinyur Apple

Investasi Apple tina 1.180 juta dolar (anu jumlahna sakitar 1 juta euro) di tengah pamekaran 5G di Munich, Jérman, nunjukkeun minat firma Cupertino dina ningkatkeun pamekaran téknologi nirkabel.

Fasilitas anyar bakal diwangun dina naon anu parantos dirujuk salaku Pusat Éropa pikeun Desain sareng Pangwangunan komponén silikon sareng téknologi nirkabel. dina siaran pérs resmi diterbitkeun ku Apple nunjukkeun yén pamasangan ieu badé siap taun payun.

Apel munich

Abdi émut ka MWC terakhir anu téknologi 5G mangrupikeun protagonis jarak jauh dikawasa kendaraan otonom atanapi bahkan kota anu diawasi sapinuhna sareng kadali lampu lalu lintas, kaméra, sareng sajabana, hatur nuhun kana pilihan 5G. Ieu ngajantenkeun kuring mikir yén mobil Apple ngagaduhan seueur kauntungan tina jinis téknologi sapertos sésana kandaraan otonom, janten ningkatkeunna sareng diajar di pusatna nyalira tiasa nguntungkeun pikeun anu aya di Cupertino.

Kadatangan 5G ka iPhone henteu diragukeun waktos anu diarepkeun ku seueur pangguna sanaos kanyataanna pikeun tujuan nyata sareng panggunaan sababaraha parobihan anu ditambihan perkawis 4G, bahkan aya keluhan ngeunaan konsumsi batréna langkung luhur kusabab datangna 5G ieu.

Janten kumaha, Apple bakal muka fasilitas énggal kalayan énergi terbarukan 100% sareng kalayan luas anu sakitar 30.000 méter pasagi di 2022. Insinyur diarepkeun bakal neraskeun di dinya damel sareng ningkatkeun téknologi 5G ieu penting pisan pikeun alat anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.