Apple lirén nandatanganan iOS 8.4.1, pamit ka Jailbreak

ios-8-4-1-tanda

Versi ios pangénggalna dirilis dina 16 Séptémber, datangna ios 9 ngajangjikeun likuiditas sareng optimasi anu teu aya tandingan dina iPhone, tapi, kami kéngingkeun umur batre, sésana, pembaruan mingguan yén kami nyayogikeun Apple (kamari dileupaskeun iOS 9.0.2) ngabuktoskeun yén aya anu aranjeunna lepat tina Cupertino. Soré ieu pisan, saatos seueur pembaruan, Apple parantos mutuskeun pikeun lirén nandatanganan ios 8.4.1, perluasan ios 9 dina langkung ti 50% alat parantos janten detil anu nyababkeun Apple nyandak kaputusan ieu pasti.

Kami nembé nyarioskeun perkawis kamungkinan Jailbreak pikeun ios 8.4.1 sareng di luhur sadayana panurunan tingkat handap anu bakal dilakukeun ku sababaraha pangguna pikeun masang éta, nanging, kabagjaan di sumur, kumargi Apple parantos lirén nandatanganan ios 8.4.1 sacara pasti, maksa ka pangguna anu parantos ngénggalan ka ios 9 atanapi anu nguji betas ios 9.1 janten henteu tiasa nurunkeun versi vérsi anu langkung handap ti ios 9, janten nu iOS 8.4.1 Jailbreak mimiti leungit kasadaran, sareng panginten éta bakal langkung nguntungkeun pikeun museurkeun usahana ka iOS 9 Jailbreak.

Nanging, urang ngagaduhan iOS 9.1 anu katingali, dina akhir bulan Oktober atanapi awal Nopémber, kalayan datangna iPad Pro, iOS 9.1 ogé bakal sumping, anu ngajanjikeun langkung optimasi tibatan ios 9, anu tetep dina éta, janji. LKaamanan biasana mimiti di Apple, Sareng tangtosna, versi anyar ios mastikeun na.

Nanging, berita ieu bakal linggih sapertos kendi cai tiis pikeun seueur pangguna anu ngagaduhan ilusi dina iOS 8.4.1 sareng kamungkinan Jailbreak na, janten, upami anjeun aya dina versi ios éta sareng ngarepkeun Jailbreak, tong ngalih ti ditu , atanapi anjeun moal tiasa balik deui, sanaos teu aya jaminan jailbreak ka hareup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Upami anjeun ngantep kuring nyarios hiji hal sareng sateuacan fanbreaks pencét kuring ...

    Jailbreak henteu deui asup akal atanapi ios 8.4.1 atanapi ios 9, di ios 9 urang gaduh seueur "tweak" na sareng dioptimalkeun langkung saé tibatan jailbreak, anjeun tiasa ngalakukeun nanaon. Tapi kuring terang seueur kolega anu ngalakukeun jailbreak (aranjeunna parantos ngalakukeun mangtaun-taun), tungtungna aranjeunna ditarik sabab fungsi anu aranjeunna pasihkeun ka anjeun parantos aya di iOS 9 ogé pikeun kaamanan. Éta mangrupikeun opini, tapi éta henteu pantes deui, ayeuna aranjeunna ngan ukur ngasilkeun artos sanés kanggo kapentingan pangguna (sateuacan éta sapertos kitu).

    Kuring jujur ​​maca dina halaman yén aranjeunna masihan sajuta euro pikeun anu ngagaduhan jailbreak ngalangkungan Phising ... Kuring henteu weruh tapi kuring henteu percanten ....

  2.   NORÁN Havana cenahna

    Soca kuring hurung ku kasalahan éjahan anu anjeun parantos retak. Milarian deui.

  3.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Kuring henteu terang dimana kasalahan éjahanana, punten punten wartoskeun ka kuring yén panon anjeun henteu kaduruk ogé supados henteu ngawartosan kuring, tibatan nyarios yén aranjeunna kaduruk nyarioskeun kuring butuh kirang waktos, kami sanés mesin, kami manusa sareng urang ngalakukeun kasalahan, tapi seueur sigana déwa ... Meureun kagagalan nyaéta salam "phising"

    1.    NORÁN Havana cenahna

      Anjeunna bercanda, anjeunna henteu hoyong nyigeung saha waé. Abdi bingung sababaraha kali. Éta sanés pikeun anjeun atoh. Panulis tulisan parantos nyerat "mendakan" tibatan "haya." Ngan éta hehe

  4.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Kuring ngalereskeun bug super kuring .... Kusabab kuring parantos tuang pancén «h» ..

  5.   Xavi cenahna

    Jigana Jailbreak diperyogikeun langkung ti kantos, khususna kanggo Downgrade kana versi sateuacana, iOS 6 sareng 7 khususna. IPhones 4,4S sareng iPad 2 sareng 3 peryogi langkung seueur vérsi anu sateuacanna unggal dinten kusabab kabijakan Apple nganonaktifkeun alat-alat lami, anu bakal ngajantenkeun tol dina hiji cara atanapi anu sanés nalika aranjeunna teras-terasan sapertos kieu. Di sisi anu sanésna, teu tiasa dijelaskeun yén Apple lirén ngadaptarkeun ios 8.4.1 saatos vérsi ios 9 anu ngajangjikeun optimasi sareng langkung goréng tibatan kinerja iOS 8. Ngérakeun. Hal anu saé aranjeunna ngagaduhan sistem operasi anu khususna dirancang pikeun perangkat keras anu dipilih. Jelas yén ieu dilakukeun ngahaja, sareng éta éra. Kuring moal nganggo ios 9 dugi ka kuring ningali kinerja na ningkat dina iPad 2 sareng 3 atanapi iPhone 4S, kuring tetep dina iOS 8.

  6.   Juan cenahna

    Abdi ngagaduhan jailbreak pikeun ngarobih iPhone abdi .... nempatkeun nada dering tanpa mayar atanapi lakukeun ku iTunes ... robih penampilan sareng tweak, jinis dana sareng anu sanésna ... alat aksésori ngetik MyBand sareng rébuan hal-hal sanés anu dibutuhkeun ku Apple.
    Tapi perkawis raos.

  7.   Che chelero cenahna

    Éta salah yén aranjeunna nutup panto ka downgrade, sanés kusabab jailbreak, ogé henteu tiasa dilakukeun dina vérsi 8.4.1 éta bahkan teu aya. rada pikeun aplikasi anu masih henteu cocog sareng anu ngajantenkeun kuring ngalih ka sisi sanésna, kumargi kuring tiasa hirup tanpa "berita" ... ogé basisir pikeun masarakat kéngingkeun salah sahiji alat anyarna. maturan dua atanapi tilu hal sareng sadayana sésana sami. ngan ukur langkung mahal.

  8.   José cenahna

    Rafael pazos ..

    Naha anjeun kantos ngalaman jailbreak? Kusabab nalika kuring maca koméntar anjeun .. «Kuring terang seueur kolega anu ngagaduhan éta»
    Kuring mastikeun yén anjeun masih seueur ios anu tiasa ngalakukeun sadayana anu anjeun lakukeun ku jailbreak, kumargi ios 4.2.1 sareng iPhone 3G sareng jailbreak sareng kuring parantos ningali parobihan di iOS 8/9 anu terakhir, tapi kuring parantos ngantosan 4 taun. Cara pikeun tiasa mupus sadaya email sakaligus sareng dugi ka iOS9 aranjeunna henteu nyimpen tab éta anu ngawartosan anjeun "ngahapus sadayana" ku jailbreak anu parantos dipiboga ti saprak ios 6, nutup sadaya aplikasi seueur tugas mangrupikeun tugas anu sesah , nyambungkeun 2G / 3G / 4G ti pusat kontrol sigana ogé ngaktipkeun bumi ku némpél ramo bari henteu kedah mencét sareng ngagem tombol éta "taun" Éta henteu satengah sénsitip "Virtual home" anu kedahna dipibanda dicandak nganggo iOS9, Access atanapi utilities pikeun ngalestarikeun sareng ningkatkeun pangalaman sadayana .. Abdi tiasa nyerat Alkitab ngeunaan hal-hal anu bakal datang.
    Henteu sadayana ngagurilap .. Kuring ogé terang yén ku jailbreak sareng upami anjeun henteu terang kumaha ngagunakeunana sareng masang tweeks anu teu didukung, éta bakal ngirangan lancar atanapi bug jsb.

    Sareng masalah "aranjeunna ngalakukeun éta pikeun artos" relatif, aranjeunna parantos ngalaksanakeunnana pikeun artos. Cydia mangrupikeun AppStore, sapertos aranjeunna gaduh tweeks gratis, aranjeunna ngagaduhan kanggo mayar komo upami éta gratis sateuacanna, numutkeun anjeun , aranjeunna henteu ngeusi batre. jailbreak tapi pastina yén saurik tina kauntungan Cydia, bakal masihan bagian pikeun peretas. Upami henteu, naon hirupna? Salain ti langkung ti 50% pangguna ... pastina aranjeunna masang Repository supados teu mayar tweeks sareng naon anu diala ... Maka urang kedah mayar akibatna pikeun jalma anu leres-leres mayar artos! € 1 € 2 € 3 sering dihaleuangkeun kanggo omong kosong, sapertos inovasi .. Naha anjeun kéngingkeun anu énggal sareng hoyong anu sanés nyonto ti anjeun? Kusabab kitu .. «Kuring ningali yén aranjeunna ngeusi batre»

  9.   Talion cenahna

    Nya, leres yén ios 9 ngahijikeun sababaraha "tweaks", tapi sahenteuna dina kasus kuring dugi aya anu sapertos CCSettings sareng VirtualHome kuring resep cicing sareng iOS 8 + Jail. Sigana kuring yén CCSettings dasar, kuring henteu ngartos yén parantos lami ti pusat kontrol kalebet dina ios sareng yén teu aya kustomisasi dina aksésna.

  10.   Dionisio cenahna

    Salami Apple henteu ngijinkeun nganggo XBMC (ayeuna Kodi) tanpa Jailbreak, pikeun kuring jailbreak sadayana diperyogikeun ... janten kalepatan anu teras-teras jailbreak SADAYANA alat ios abdi nyaéta Apple sareng jaman ...

  11.   momo cenahna

    Rafael Pazos, sadayana bébas masang naon anu dipikahoyong. janten nyalira, upami anjeun teu resep jailbreak, tong dipasang, perioda sareng anjeun tuang koméntarna

  12.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Naon kajadian anu kuring teu tiasa mairan, éta mangrupikeun tulisan, éta mangrupikeun pendapat anu kuring pasihkeun, kuring parantos ngalakukeun jailbreak salami 5 taun sareng kuring ningali yén éta henteu dianggo deui pikeun "kuring" anjeun tiasa masang naon waé anu kaluar tina anjeun irung, tapi ningali kumaha urang Cina sareng "reputasi anu aranjeunna bawa" kuring henteu percanten, kuring parantos jailbroken dugi ka iOS 8.4 sareng kuring henteu resep pisan, éta mangrupikeun pendapat saderhana.

    Ayeuna aya hukum anu kedah dikomentaran dina postingan, kumaha kabarna masarakat? Gusti abdi ... dina waktos anu sanes, kartu kanggo masihan opini ...

    Leres anjeun tiasa masang naon waé, ccsettings butuh 1 detik kanggo buka setélan éta!

    Sadayana gaduh cita rasa masing-masing, tapi hé, sadayana ngalakukeun naon anu dipikahoyong, kuring langkung resep kaamanan tibatan modifikasi, salam sareng hatur nuhun!

  13.   akechi360 cenahna

    Aduh Jailbreak? Wilujeng kanggo anu henteu nyimpen SSH sareng diénggalan ka iOS 9 sahenteuna kuring langkung resep cicing di iOS 8.4.1 dugi ka Jailbreak kaluar, kuring kantos ngagunakeun iPhone sareng saleresna upami kuring henteu ngagaduhan Jailbreak kuring ngaraos leres smartphone sapertos anu sanés kanggo Telepon sareng Kirim Pesen, kalayan Jailbreak anjeun tiasa ngarobih iPhone sakumaha anu kasebut sareng ngamangpaatkeun poténsial telepon, kuring kantos keukeuh kana hiji hal éta nyaéta pikeun anu hoyong anu sapertos kitu » canggih »smartphone upami henteu kéngingkeun serelek pang poténsialna? Ngomongna anjeun gaduh telepon sapertos kitu? Ku penampilan? Ku »Status»? Smartphone kedah diperes sapertos ayeuna sareng ku Jailbreak iPhone ngaluarkeun sagala poténsi anu leres anu dipiboga ku aranjeunna! Janten sesah pisan kanggo batur pikeun koméntar yén Jailbreak parantos henteu saé pikeun naon waé upami aranjeunna henteu kantos kéngingkeun 120% telepon pinterna .. .. !!!