Apple nyimpen aplikasi Apple Watch anu ketinggalan jaman di cek pikeun watchOS 5

El Apple Watch éta janten langkung ti alat mandiri kana sababaraha waktos. Peluncuran na ngahasilkeun sababaraha héran sabab kedah teras-terasan ngandelkeun iPhone pikeun alatna pikeun leres fungsina. Évolusi pakakas Apple Watch sareng édisi anyar watchOS parantos ningkatkeun aspek kagumantungan ieu.

Dina béta anu dikaluarkeun ku Apple tina watchOS 4.3.1 siga aranjeunna kadang dileupaskeun peringatan ka pangguna éta upami aplikasi na henteu diénggalan éta bakal lirén damel dina édisi engké tina watchOS. Éta panginten peringatan ti apel ageung ka pangembang, éta aranjeunna kedah adaptasi aplikasi na sareng kit énggal sateuacan datangna watchOS 5.

watchOS 5 caket caket na Apple hoyong teu gaduh gangguan

Kami masih émut kana peluncuran Apple Watch kalayan vérsi watchOS kahijina. Aplikasi na gumantung pisan kana iPhone, sareng ieu nyababkeun yén sistemna henteu cair sareng yén gancangna alat sareng aplikasi na henteu saé. Kalayan jalanna waktos sareng paningkatan perangkat keras, Apple ngarobah smartwatch na kana alat mandiri. Urang ngan ukur kedah ningali tambihan LTE kana versi pang anyarna Watch.

Upami ningali kana nontonOS 4.3.1 béta kalebet pasti peringatan pikeun pangguna, anu nampi inpormasi yén aplikasi anu dianggo kedah diénggalan ku pangembang kanggo vérsi kahareup atanapi éta bakal lirén damel. Ieu tiasa kusabab seueur aplikasi na teu acan diénggalan sareng masih diwangun dumasar kana kit pangembangan watchOS 1. Sanaos Apple henteu nampi deui aplikasi tina jenis ieu, masih rébuan di App Store.

Ku kituna, Apple masihan pangembang hudang, anu mastikeun yén aranjeunna bakal ngalakukeun sagala kamungkinan pikeun ngamutahirkeun aranjeunna sareng sistem anu énggal, tapi éta biaya aub éta tiasa kawilang luhur dibandingkeun sareng seueur jalma anu nganggo aplikasi dina Apple Watch.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Serge Rivas cenahna

    Sigana kuring saé pisan sahingga henteu aya seueur aplikasi anu luntur atanapi anu henteu raos.