Apple Pay ayeuna sayogi di Jepang

apel-toko-jepang

Sakumaha urang ngawartosan anjeun minggu kamari Apple parantos ngarilis pembaruan utama munggaran pikeun ios 10, pembaruan anu parantos ngamungkinkeun sadaya pangguna iPhone 7 Plus, ngagunakeun fungsi potrét, fungsi anu ngaburukan latar tukang gambar. Fungsi ieu cocog pikeun nyandak poto jalma, tapi sakumaha anu parantos urang tingali, algoritma éta ogé sanggup objék anu béda ogé sato. Pembaruan ieu penting pisan di Jepang, éta parantos sumping ti tangan Apple Pay pikeun nagara anu nuju surup sareng ogé inpormasi ngeunaan transportasi umum di nagara éta.

Apple Pay parantos sayogi di 127 juta penduduk di nagara éta, sahenteuna pikeun anu ngamanpaatkeun alat perusahaan. Apple parantos damel sareng FeliCa, ti Sony, nawiskeun pikeun ngahijikeun jasa pamayaran tina kartu angkutan umum ieu anu ogé ngamungkinkeun pameseran dilakukeun di perusahaan-perusahaan. Kasaluyuan sareng FeliCa, parantos sumping tina pembaruan ieu, maka pentingna éta.

Jepang sok janten salah sahiji nagara anu paling maju dina téknologi anu parantos ngamungkinkeun téknologi pamayaran NFC sumebar gancang di sakumna nagara ti saprak alat anu cocog munggaran mimiti pencét pasar. Ayeuna, ampir 90% padagang di Jepang nawiskeun kamungkinan mayar nganggo kartu FeliCa, anu berkat pembaruan ieu, parantos cocog sareng Apple Pay, sahingga pangguna iPhone sareng kartu NFC ieu tiasa langsung mésér sareng mayar sareng iPhone tanpa kartu FeliCA.

Apple dugi ka Jepang cocog sareng American Express, Mastercard, JCB, iD, QUICPay, AEON, Credit Saison, JCB, Mitsubishi UFJ, Nicos, Orient Corporation, Sumitomo Mitsui Card, Toyota Finance, UC Cards and View Card.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ios cenahna

    Dulur-dulur ti Apple Spanyol punten