Apple ngaleupaskeun ios 14.6 sareng iPadOS 14.6 kanggo sadaya pangguna

ios 14.6

Dinten pembaruan di Apple semesta. Sadaya alat anjeun nampi pembaruan énggal ngeunaan parangkat lunak pakaitna ayeuna. Pikeun iPhones, anu énggal ios 14.6jeung iPadOS 14.6 pikeun iPads, anu saatos seueur betas tungtungna parantos dileupaskeun pikeun sadaya pangguna.

Pembaruan énggal kalayan paningkatan anu kasohor, sapertos dukungan pikeun Apple Card Family, langganan podcast, sareng paningkatan dina pangendali AirTags énggal.

Apple nembé ngaluarkeun iOS 14.6 sareng iPadOS 14.6 sababaraha menit ka pengker pikeun sadaya pangguna. Pembaruan ieu kalebet dukungan kanggo Kulawarga Kartu Apple, Langganan podcast Apple, pamutahiran dina pangendali anu énggal Airtag sareng perbaikan kaamanan anu penting.

Sakumaha biasana, anjeun tiasa ngamutahirkeun iPhone anjeun ku muka aplikasi "Setélan", milih "Umum" teras milih "Pembaruan Parangkat Lunak".

Apple Card Kulawarga sareng Podcast Langganan

Ayeuna parantos saminggu ti saprak pembaruan terakhir, iOS 14.5, tapi tetep kurang pentingna. Salah sahiji novelitas utama na nyaéta henteu diragukeun nyaéta penggabungan Kulawarga Kartu Apple, ngamungkinkeun bagikeun Kartu Apple sareng anggota kulawarga anu sanés.

ios 14.6 ogé ngadukung aplikasi Podcast pikeun platform podcasting anyar Apple. Ieu ngamungkinkeun podcast nawiskeun langganan Bayar ka acara anjeun nganggo kontén bonus sapertos épisode tanpa iklan sareng épisode ngan ukur palanggan.

Fitur anyar sanés dina ios 14.6 kalebet pembaruan pikeun Airtag, perbaikan aksés, sareng rupa-rupa perbaikan bug internal.

Kabaruan dina bagian AirTag nyaéta tiasa nambihan a alamat email tinimbang nomer telepon nalika anjeun ngaktipkeun modeu leungit tina AirTag.
Ku cara kieu AirTag bakal nunjukkeun nomer telepon sawaréh topéng nalika keuna ku alat anu cocog sareng NFC, sareng éta ngan ukur bakal nembongkeun alamat surélékna.

Salain ti fitur-fitur anyar ieu, éta ogé ngalereskeun masalah-masalah ieu anu aya dina vérsi sateuacana:

  • Muka konci sareng Apple Watch tiasa dianggo saatos nganggo Lock iPhone dina Apple Watch.
  • Panginget tiasa muncul salaku garis kosong.
  • Sambungan pikeun meungpeuk telepon moal muncul dina Setélan.
  • Alat Bluetooth kadang tiasa nyambung atanapi ngirim audio kana alat anu sanés nalika nelepon aktip.
  • IPhone tiasa ngalaman ngirangan kinerja nalika ngamimitian.

Sésa koréksi nyaéta kaamanan internal, anu leres-leres henteu diperhatoskeun ku pangguna akhir.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.