Apple ngaleupaskeun vérsi ahir El Capitan 10.11.1 sareng iTunes 12.3.1

Juragan

Dinten ayeuna parantos sapoé update. Kuring nyatakeun "kumplit" sabab teu aya sistem operasi Apple anu ditingalkeun tanpa ngapdet. Langkung ti sajam ka pengker sadaya pembaruan parantos dileupaskeun: ios 9.1 final, nontonOS 2.0.1 final, Golden Master ti tvOS sareng ogé anu vérsi ahir OS X El Capitan 10.11.1. Tapi masih aya pembaruan anu sanés, anu henteu sanés nyaéta sanés anu ngatur perpustakaan musik urang sareng sababaraha bagéan iPhone, iPod atanapi iPad urang. Kuring nyarios ngeunaan iTunes, anu parantos dugi ka Vérsi 12.3.1 pikeun nyayogikeun stabilitas aplikasi sacara umum sareng paningkatan kinerja.

Dina kasus El Capitan 10.11.1 aya deui berita, dugi ka jumlahna aya tujuh, genepna kanggo ningkatkeun atanapi ngabenerkeun masalah tina sistem. Anjeun gaduh daptar berita lengkep ngeunaan vérsi anyar ieu saatos luncat, sanés henteu disebatkeun heula yén beurat pembaruan (upami kuring) nyaéta 1,19GB, hal anu henteu saé sigana kuring, tapi éta sanés pembaruan yén urang tiasa katalog salaku "utama."

Naon Anyar di El Capitan 10.11.1

Masang pembaruan OS X El Capitan 10.11.1 disarankeun pikeun sadaya pangguna Mac sabab ningkatkeun stabilitas, kasaluyuan, sareng kaamanan komputer.

Pembaruan ieu:

  • Ningkatkeun reliabiliti installer nalika ningkatkeun kana OS X El Capitan.
  • Ningkatkeun kasaluyuan sareng Microsoft Office 2016.
  • Ngalereskeun masalah anu patali sareng leungit inpormasi server anu kaluar dina Surat.
  • Ngalereskeun masalah anu nyegah pesen sareng kotak surat tina ditayangkeun dina Surat.
  • Ngalereskeun masalah anu nyegah modul Audio Unit tangtu tiasa dianggo leres.
  • Ningkatkeun reliabilitas VoiceOver.
  • Tambihkeun langkung ti 150 karakter emoji anyar anu saluyu sareng standar Unicode 7.0 sareng 8.0.

Henteu aya anu disebatkeun, sareng éta mangrupikeun hal anu matak pikahariwangeun kuring, tina masalah anu aya hubunganana sareng Trackpad Sihir anu ti jaman ka jaman sesah pikeun ngontrol penunjuk sabab éta parantos teu aya waktos atanapi urang teu tiasa ningali dimana urang mindahkeun éta. Muga pembaruan ieu ngalereskeun masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mr Wolf cenahna

    «Sareng iTunes»

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo Pak Ajag. «Sareng 'aituns'«.

  2.   Mauricio Rodríguez Sámano cenahna

    halo sual ka anjeun ogé masihan anjeun masalah mindahkeun aplikasi anu dibeli sareng pembaruan tina iphone kana komputer ??? Kusabab ios 9 sareng iTunes anu anyar kuring henteu tiasa nganggo pangsa di bumi, kuring panginten yén ku iTunes anyar masalah ieu bakal direngsekeun, anjeun bakal terang naon? halaman anu saé pisan