Apple ngaleupaskeun watchOS 7.6.1 pembaruan kaamanan

Kelir tali Apple Watch

Perusahaan Cupertino nembé ngaluarkeun pembaruan pikeun pangguna Apple Watch, dina hal ieu éta vérsi watchOS 7.6.1 numana sababaraha kamajuan stabilitas dilereskeun sareng sababaraha masalah kaamanan anu sigana gaduh versi sateuacanna direngsekeun. Ti Apple disarankeun pikeun masang vérsi anyar ieu gancang-gancang dina sadaya alat anu cocog.

Dina hal ieu vérsi anu sateuacanna dileupaskeun kawilang anyar, anu hartosna éta dina Cupertino anjeun parantos mendakan masalah kaamanan utami atanapi cacat sareng parantos ngaluarkeun versi anyar ieu pikeun urang masang Apple Watch.

Perhatoskeun yén vérsi ieu dileupaskeun sahingga dumadakan teu biasana nambihan parobihan dina fungsionalitas jam éta sorangan atanapi dina sistem anu saluareun panggunaan masalah anu leres atanapi bug anu aya dina versi sateuacanna. Versi anyar tina watchOS 7.6.1 ieu sigana ngan ukur pikeun versi ngungkulan hungkul sareng dileupaskeun ngan sababaraha menit ka pengker.

Pikeun masang vérsi anu anyar, pastikeun yén Apple Watch disambungkeun kana carjer sareng dina lingkup iPhone nyambung ka jaringan Wi-Fi. Sakali urang gaduh sadayana ieu urang tiasa ngalaksanakeun apdet tanpa masalah upami urang henteu disetélkeun kana otomatis atanapi pikeun kami ngaunduh masang vérsi dina wengi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sergio cenahna

    Kusabab di Mexico kuring henteu terang ngeunaan Liberated, Sasaurang terang.