Apple ngaleupaskeun béta katilu ios 15.4, iPadOS 15.4, watchOS 8.5, sareng tvOS 15.4

Apple terus ngembangkeun na apdet sofwer sarta geus diterbitkeun betas katilu sadaya sistem operasi dina ngembangkeun. Nyaéta ngeunaan ios 15.4, iPadOS 15.4, watchOS 8.5 sareng tvOS 15.4, éta ngagosok fungsi anu diwanohkeun dina dua beta sateuacana sareng nyiapkeun peluncuran resmi versi dina tanggal anu caket sareng kamungkinan acara Apple dina dua minggu mimiti Maret. Hayu urang émut yén salah sahiji novelties utama ios 15.4 nyaéta kamungkinan muka konci iPhone 12 sareng 13 kami nganggo Face ID sareng masker, hal anu geus dipénta salila sababaraha bulan.

Béta katilu tina ios 15.4 sareng iPadOS 15.4 dileupaskeun, diantarana

Warta ngeunaan ios 15.4 seueur dina versi beta munggaran. Diantarana urang tiasa nyorot bubuka muka konci ku Face ID sareng masker dina iPhone 12 sareng 13. Salaku tambahan, panggunaan téknologi ProMotion dileupaskeun ka pamekar, ngamungkinkeun aranjeunna nganggo laju refresh dugi ka 120 Hz. sisi séjén, éta dilebetkeun fungsi anu urang tiasa ngadaptarkeun sertipikat COVID langsung tina kaméra iPhone urang. Sareng pamustunganana, tambihan langkung ti 30 emojis énggal dina keyboard emoticon ios.

Dina iPadOS 15.4 klaim utama murag UniversalControl, alat nu diwenangkeun ngagunakeun sababaraha layar alat béda dikawasa ku hardware sarua. Fungsi anu sigana langsung tina fiksi ilmiah tapi sigana tiasa dianggo saé pisan.

Tulisan anu aya hubunganana:
iOS 15.4 Beta parantos ngadukung lisénsi supir dina Dompét

nu betas katilu pikeun pamekar ios 15.4, iPadOS 15.4, watchOS 8.5 sareng tvOS 15.4 ayeuna sayogi di puseur pamekar. Éta tiasa dipasang ti mimiti ku ngaunduh profil atanapi ngalangkungan pembaruan udara upami profilna parantos dipasang dina alat anjeun.

Urang kedah émut yén watchOS 8.5, di sisi sanésna, henteu ngalebetkeun warta anu saé kecuali pikeun ngenalkeun emojis énggal. Sareng dina kasus tvOS 15.4 sareng HomePod 15.4, aranjeunna kalebet perbaikan minor, teu biasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.