Apple ngaluncurkeun bintik-bintik anyar anu fokus kana résistansi cai tina iPhone 7 sareng Apple Watch Series 2

iphone-7 iklan

El Pamasaran Apple sanés bakal kirang ku datangna iPhone 7 anyar sareng Apple Watch Series 2. Dua alat Apple anyar anu nyandak sababaraha fitur énggal sareng anu Apple hoyong promosikeun.

Sareng naon anu langkung saé tibatan ningkatkeun fitur-fitur anyar alat Apple Naon sareng sababaraha titik kalayan tampilan anu cukup sinematik? Saatos luncat kami nunjukkeun ieu anu énggal, sareng luar biasa, Tempat Apple tina iPhone 7 anyar sareng Apple Watch Series 2. Anjeun bakal ningali nalika anjeun ngamimitian ningali dengki anu bakal aranjeunna pasihkeun dina tipi ...

Sareng anu pangsaéna nyaéta Apple ngamimitian titik-titik énggal ieu dina wirahma guludug AC / DC. Hiji tempat, Isuk naék, anu nunjukkeun urang teh tahan cai (pikeun percikan sakumaha anu dicarioskeun ku Apple di) iPhone anyar 7 sareng iPhone 7 Plus. Sareng éta, naon cara anu langkung saé pikeun ngajalankeun sapédah nganggo iPhone anjeun salaku pituduh bari murag tormenta sampurna. Nya, éta, numpak sapédah énjing éndah ...

Tempat anu salajengna, Tengah wengi nembongkeun kami kaméra iPhone 7 anyar. Leres, Catetan 7 langkung saé, tapi tungtungna iPhone 7 bakal janten salah sahiji anu paling sering dianggo sareng anu tiasa kéngingkeun langkung seueur gim, sigana siga koméntar fanboy tapi data tina jaringan sosial nunjukkeun yén iPhone 7 mangrupikeun alat anu langkung seueur poto dipoto. Kaméra anu ayeuna ogé bakal aya tahan ka percikan cai sareng lensa dobel éta menonjol (salah sahijina nganggo lensa zum) tina iPhone 7 Plus anu énggal.

Leres, Apple Watch ogé tahan cai

Sareng anjeun tiasa ningali éta dina tempat anu parantos diciptakeun Apple pikeun ngamajukeun vérsi anyar tina smartwatch na, Apple Watch Series 2. Anyar Apple Watch Series 2 anu tahan cai, henteu sapertos anu aranjeunna nyarioskeun ngeunaan iPhone 7, sareng tepatna ieu anu paling dikenal ku jalma-jalma ti Cupertino. Jawab telepon bari linggih dina kasur kolam renang, surfing, atanapi ngojay sareng kisaran latihan anu anyar anu urang gaduh dina versi anyar Apple Watch.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Badut Salawasna cenahna

    Halo, sanajan éta henteu aya hubunganana sareng ieu, ngobrol sakedik ngeunaan "peluit" anu sababaraha iPhone 7. Pasihan pendapat sareng pangalaman anjeun upami anjeun tiasa, langkung ti naon waé pikeun ngamankeun deui (atanapi henteu) anu gaduh produk sual atanapi anu ngantosan saatos nyungkeun éta.