Apple ngaluncurkeun iTunes 12.1 sareng widget pikeun Yosemite salaku novelty utama

iTunes 12.1

Hiji ayeuna sayogi update iTunes anyar pikeun OS X sareng Windows. Aya sababaraha fitur anyar anu dibawa iTunes 12.1, sanaos sababaraha di antawisna gumantung kana sistem operasi anu parantos kami pasang.

Kabaruan anu tiasa dinikmati ku sadayana pangguna, henteu paduli sistem operasi anu aya dina komputer urang, nyaéta Perbaikan kinerja iTunes nalika ngeunaan sinkronisasi sareng iPhone, iPad atanapi iPod Touch.

Widget ITunes

Upami urang nganggo OS X Yosemite dina Mac kami, iTunes 12.1 ogé nambihan a widget anyar pikeun pusat béwara sareng hatur nuhun ka anu, urang tiasa ningali naon anu dimaénkeun sareng aksés langsung kana kadali multimédia anu biasa. Widget ieu ogé ngamungkinkeun urang mésér lagu tina iTunes Radio anu urang ngupingkeun.

Sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, widget ieu henteu sayogi kanggo vérsi OS X anu langkung lami kumargi kamungkinan nambihan jinis aksésoris ieu khusus pikeun Yosemite.

Sareng sigana ieu sadayana naon anu énggal dina iTunes 12.1. Sugan aya kasalahan parantos direngsekeun atanapi sababaraha bagian tina aplikasi parantos dioptimalkeun tapi Apple henteu masihan langkung seueur rinci ngeunaan hal ieu.

Upami anjeun ngagaduhan OS X, anjeun tiasa kéngingkeun vérsi iTunes anu énggal kalayan ngakses bagian pembaruan di Mac App Store. Anjeun ogé tiasa ngamangpaatkeun tautan ku unduhan langsung iTunes 12.1 pikeun sistem operasi anjeun:

Tungtungna, anjeun gaduh pilihan katilu pikeun unduh iTunes 12.1 ti halaman wéb resmi parangkat lunak.

Pikeun ngaunduh - iTunes 12.1


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   TECHNOCUB cenahna

    Ati-ati pisan, sabab aya utas tinangtu dina Reedit anu nyatakeun yén ti saprak dipasang na teu mungkin pikeun balik deui ka 8.1.2

    http://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/2u5ji7/warning_do_not_update_to_itunes_121_if_you_plan/

    Salam Jailbreakers 😉

    1.    louis padilla cenahna

      Dina benang anu sami, seueur jalma nyarios yén aranjeunna parantos disimpen deui tanpa masalah.

  2.   TECHNOCUB cenahna

    Iphone 6 dina MAC turun tina 6.1.3 ka 6.1.2? Sigana kuring henteu maca éta ... Hummm Abdi ngantosan kuring lol RB JB