Apple ngaleupaskeun ios 8.0.2 (sareng ayeuna tiasa dianggo)

ios 8.0.2

Apple nembé ngaluarkeun iOS 8.0.2 diantara komunitas pangguna, amandemen disada "gagal" anu lumangsung dina Rebo sareng ios 8.0.1. Versi ios ieu, anu bakal kami émut salaku anu pang pondokna dina sajarah Apple (kumargi ngan ukur sajam satengah hirup), ngabalukarkeun kasalahan serius dina iPhone 6 sareng iPhones 6 Plus, pegatkeun sambungan terminal ieu tina jaringan operator sareng angkat kamampuan telepon henteu aya gunana.

Perusahaan lambat réaksi sareng nyabut parangkat lunak anu gagal. Anjeunna ngan ukur ngantisipasi yén "dinten anu sami aranjeunna bakal nawiskeun solusi." Tungtungna, éta henteu sapertos kitu sareng hiji-hijina hal anu aranjeunna lakukeun, sababaraha jam sanggeusna pasang tutorial di mana aranjeunna ngajelaskeun ka pangguna anu kapangaruhan kumaha cara balik ka ios 8. Kami kedah ngantosan langkung ti 24 jam pikeun peluncuran akhir pembaruan munggaran ios 8, anu parantos dibaptis salaku ios 8.0.2 (sareng upami aya anu panasaran Upami Apple parantos nyungkeun hapunten tina kasulitan anu disababkeun kamari, anjeun parantos terang jawabanana - henteu.). Naon anu kajantenan ka ios 8.0.2?

Seueur pangguna parantos nunjukkeun kacurigaan sareng parantos ngantosan pendapat anu dikedalkeun dina Twitter pikeun ngapdet alatna. Kami parantos ngaunduh iOS 8.0.2 dina iPhone 6 sareng kami henteu ngagaduhan masalah (saatos ios 8.0.1 ngajantenkeun terminal kami henteu tiasa dianggo).

ios 8.0.2 mawa stabilitas anu langkung ageung dina sistem operasi, fungsi HealthKit sareng sésana perbaikan anu urang daptar dina tulisan kami dina ios 8.0.1 dina dinten kamari.

Éta sayogi kanggo diunduh ngalangkungan OTA.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

93 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan cenahna

    Kuring parantos dipasang, sareng bédana anu munggaran nyaéta sambungan kana wifi, éta parantos mindahkeun tingkat data anu nyata sareng stabil. Sedengkeun pikeun batréna, kuring masih teu tiasa masihan pendapat kumargi kuring ngan ukur 10 menit kalayan pembaruan.

    1.    Sauron cenahna

      Betapa untungna anjeun, wifi kuring henteu tiasa dianggo pikeun kuring, kuring kedah pencét tautan sababaraha kali pikeun damelna, safari kalayan gancang kéong, YouTube bakal ngalakukeun kuring nalika kuring resep ...…… jsb jsb jsb. Kuring meunang lotre

    2.    Imma cenahna

      Halo, kuring parantos nganggo vérsi 8.0.2 salami sareng batréna pikasieuneun, pareum nalika éta hoyong sareng kuring ditagihkeun sareng éta luncat ka kuring yén éta ngagaduhan 38% batré, éta nyatakeun yén aya Batré 11% kénca sareng Ujug-ujug éta luncat yén éta kénca 1% sareng tangtosna éta ogé pareum.
      Kuring rada bosen, kumargi kuring kedah nyandak anu ditagihkeun sareng kuring terang yén tungtungna kuring bakal ngeusi batre…

  2.   yawz cenahna

    ku update ieu henteu deui dubbing .o.?

  3.   Boris cenahna

    Kuring parantos ngagaduhan pembaruan tapi éta moal ngantep kuring ngamutahirkeun éta kusabab kuring nampi pesen anu kuring paling henteu kedah 5.9 GB pikeun masangna, anu kedah dilakukeun. Punten bantosan

  4.   Solomon cenahna

    Éta dua kali salami anjeun nganggo calana banteng!

  5.   Juan cenahna

    Leres !! Éta ngabengkokkeun salami anjeun nempatkeun éta ngaliwatan ortho!

  6.   Carlos cenahna

    Leres, aranjeunna masih ngagulung, tapi healthkit ayeuna ngagaduhan fungsi anu ngukur diaméter ortho pikeun ningali sabaraha 6+ anjeun tiasa ngahémat tanpa dibéngkokeun, tong hariwang

  7.   hrc1000 cenahna

    Boris, naha anjeun parantos nyobian ngapdet tina iTunes upami éta henteu nyungkeun seueur rohangan dina iPhone? Bisa jadi jalan kaluarna. Salam!

  8.   Walter cenahna

    Iphone 4s heran stabil sareng ayeuna langkung gancang sareng kuring ti Él Salvador didieu anu pangsaéna sumping 4 taun ka hareup hehehehehehe tapi upami kuring nyarankeun éta jalanna langkung saé éta ngalir ampir ampir sapertos ios 7.1.2 ogé apel

  9.   Juan Rivera (@Juankrls) cenahna

    Goréng pisan anjeunna nempatkeun iphone 5s dina modeu balikkeun sareng anjeunna henteu hoyong balikeun deui sareng cadangan anu kuring gaduh, hiji-hijina hal anu anjeunna ngantepkeun kuring nyaéta tinggalkeun 0 poto anyar pikeun omong kosong éta

    1.    knipex cenahna

      Juan Rivera, kuring nyarios yén saatos restorasi anjeun bakal tiasa nempatkeun data anjeun nganggo cadangan anu anjeun gaduh dina PC atanapi di Icloud. Anjeun teu kedah leungit.

  10.   David cenahna

    Hai, Abdi David, ieu tiasa dipasang dina iPhone 4?

    1.    Éskia cenahna

      iOS 8 henteu cocog sareng iPhone 4.

  11.   Chosin cenahna

    Pikeun kuring dina 5-an liwat ota éta ogé parantos ngantunkeun kuring dina modeu restorasi

  12.   Francisco cenahna

    Éta saé pisan dina 4-an kuring, kaleresan kuring sadar yén éta cairan sakumaha ios 7.

  13.   Jfma cenahna

    Sajauh ieu jalan anu saé, batréna henteu robih dina 5 s ...

  14.   bernardo mujica cenahna

    Kuring ngamutahirkeun dina 4s kuring sareng éta ngantepkeun kuring dina modeu restorasi anu goréng buuuu 🙁

    1.    Alejandro cenahna

      sateuacan ngamutahirkeun anjeun kedah mareuman milarian iphone.

  15.   EDWARD cenahna

    Naon MARCGA sareng 5C ??

  16.   Felipe Gavilá cenahna

    Sateuacan ngapdet, anjeun kedah ngapdet iTunes kana vérsi pangénggalna, sanésna upami anjeun ngabalikan deui iPhone iTunes moal ngakuan deui sareng bakal ngintunkeun kanggo modél balikkeun

  17.   Patri cenahna

    Halo! Kuring henteu terang naha pikeun ngamutahirkeunna, kuring gaduh 5s sareng saprak pembaruan kana ios8 éta masihan kuring seueur masalah, éta nyambung sareng sambung kana wifi sarébu kali sareng batréna ngalir! Pembaruan ieu sahenteuna bakal ngajawab masalah wifi? Nuhun!

    1.    Paola Sunda cenahna

      Patri, naha anjeun tiasa méréskeun masalah anjeun? Hal anu sami kajadian ka hapé! Abdi peryogi bantosan punten.

  18.   Juan cenahna

    Ah ningkat batréna, kuring parantos dipasang dina 5c sareng stabil pisan. Wi-Fi tiasa dianggo saé pisan sareng éta henteu turun pisan.

  19.   Javier - Argéntina cenahna

    Kuring gaduh 5S, anjeun nyarankeun ngapdet ti 8 dugi ka 8.0.2? Naha aya anu terang kumaha mareuman 3G sareng ngantepkeun dina 2G (tanpa nganonaktifkeun data seluler) pikeun ngagunakeun data sélulér tanpa nganggo batréna? Di Argentina, jaringan 3G mangrupikeun musibah sareng E sareng 3G teras-terasan dipilarian sareng batréna henteu tahan pisan.

  20.   Felipe Gavilá cenahna

    Kuring nembé ditingkatkeun kana vérsi 8.0.2 sareng kuring henteu ngalaman masalah (kuring gaduh iPhone 4S). Nyatana, kuring langkung saé kusabab sababaraha aplikasi ditutup sareng ayeuna sadayana henteu kunanaon. Upami anjeun gaduh 5S, kuring nyarankeun pikeun ngapdet ngalangkungan iTunes (Émut ogé gaduh vérsi anu paling anyar tina program ieu).

    1.    Patri cenahna

      Hatur nuhun! Kuring ngan ukur ngalaksanakeunana sareng kanyataanna nyaéta upami jalanna langkung saé, dina waktos ayeuna wifi henteu lungsur! Urang bakal ningali anu sanés.

    2.    Carlos Toimil cenahna

      Anjeun henteu tiasa, sareng anu ti ios 7, anjeun ngan ukur ngagaduhan pilihan 3g atanapi 4g, anjeun henteu ngagaduhan pilihan 2g deui

  21.   Rubén cenahna

    Entong sieun apdet ka ios 8 kanggo dicobian. Kuring tumaros dina 4s sareng kusabab éta henteu tiasa dianggo saé, kuring turun ka iOS 7 sareng éta direngsekeun.

  22.   Batista cenahna

    Batur bantosan kuring ku punten ieu, kuring gaduh iphone 4s sareng kuring TEU bakal masang ios 8, kumaha kuring ngaleungitkeun peringatan beureum anu ngaganggu dina tombol setélan?!? Dimana éta nyaritakeun yén pembaruan sayogi: / tanpa mareuman sadaya bewara anu sanés ...

    1.    Carlos Toimil cenahna

      anjeun ngan ukur henteu tiasa miceun 1 dina setélan, hiji-hijina cara nyaéta masang ios 8 hehehe

  23.   ines cenahna

    Kuring turun 8.0.2 langkung gancang sateuacan surat kuring ngagantung kuring gaduh ipad 4 sareng ipad air 5

  24.   Malaikat hernandez cenahna

    Dina iPad Air kuring teras-terasan nyatet yén éta bakal pareum nyalira teras reboot

    1.    Merlin cenahna

      Halo Malaikat, hal anu sami kajadian ka kuring. Éta nutup naon anu kuring baca nalika karaosna sapertos kitu. Hangoutts henteu ngingetkeun kuring, kuring kedah muka éta pikeun ningali aya naon-naon, pikeun ningali naha aranjeunna ngalereskeunana.

  25.   Juan cenahna

    Naha aya anu gaduh masalah sareng wifi deui? Deui anjeunna ragrag sareng henteu néwak sinyal

  26.   Juan cenahna

    Éta saé parantos. Éta sampah router kuring anu janten masalah. Kinerja batré langkung saé

  27.   Sergio Manuel Alonso Lake cenahna

    Naha kuring ngamutahirkeunana dina ipad 3?

  28.   JoseE cenahna

    Sergio, kuring parantos ngamutahirkeun na dina iPad 3 (generasi katilu) sareng éta sampurna.

  29.   Sergio99 cenahna

    Kuring sieun yén kuring bakal salah

  30.   Sergio99 cenahna

    Konsumsi batré sareng kinerja na saé? Hatur nuhun

  31.   Trigby cenahna

    Anu kuring perhatoskeun ku pembaruan éta nyaéta kuring ngagaduhan pembaruan dina pembaruan sareng nalika kuring lebet teu aya nanaon, sareng bewara pembaruan masih aya

  32.   Iñaki cenahna

    7 jam dina sayaga, 3 dianggo sareng jalanna 65%, sigana mah ios 8 ngagaduhan stabilitas ios 7 deui.

  33.   Sergio99 cenahna

    Kalayan alat naon?

  34.   Trigby cenahna

    Kuring gaduh 5s sareng batréna tiasa dipertanggung jawabkeun, tapi kuring kedah ngawaskeunna kumargi kuring nembé masang pembaruan énggal énjing

  35.   Amanda cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 4S sareng kuring nembé masang IOS 8.0.2 sareng kuring ngagaduhan masalah sareng Watchup !!! Abdi henteu tiasa lebet kana grup atanapi paguneman naon waé !!! Langsung nutup !! Aya saran? Atanapi ... Kumaha kuring uninstall pembaruan ieu ????
    hatur nuhun

  36.   Iñaki cenahna

    9:4 dina sayaga sareng 48 dianggo sareng mana pikeun 5%. Kalayan pembaruan ieu kuring resep pisan, éta ogé lancar pisan. Alat iphoneXNUMX

  37.   Joana cenahna

    Halo!!!! Punten, tingali naha anjeun tiasa ngabantosan kuring !!!! Kuring gaduh 4-an sareng kuring parantos masang vérsi 8.0.1 sareng goréng pisan, batréna gancang teuing dikuras sareng telepon ogé seueur teuing ... Naha éta kajantenan ka anu sanés ??? Ayeuna kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, naha bakal balik kana vérsi 7 atanapi ngamutahirkeun ka 8.0.2!
    Punten pasihan abdi pendapat !!! Hatur nuhun sadayana !!!

    1.    Patri cenahna

      Abdi gaduh 5-an sareng ku pembaruan ieu parantos robih pisan, batréna langkung lami, wifi henteu digantungkeun pisan (sanaos sapoé ngamutahirkeunana kuring tiasa nyarios yén éta parantos ngagantung sababaraha kali, henteu seueur dina 8 ), Kuring ngamutahirkeun ka 8.0.2 sareng nyobian upami ningali yén anjeun henteu alus anjeun balik deui ka 7 ... Tapi kuring parantos ngawartosan yén éta langkung saé tibatan sateuacanna sareng langkung gancang, salam!

  38.   Iñaki cenahna

    8.0.2 sampurna dina 4s

  39.   Mauricio Linares (@ Maurici76921799) cenahna

    Kuring nembé nembékeun kana vérsi 8.0.2 sareng kuring henteu ngalaman masalah (kuring gaduh iPhone 4S). Nyatana kuring langkung saé

  40.   Jorge Luis cenahna

    Di momen éta rada cairan, tapi tetep méré kuring masalah sareng Wi-Fi, sakapeung terkonci, kuring angkat ka setélan sareng nalika kuring hoyong lebet konéksi Wi-Fi éta tetep nyangkut didinya sareng kuring kedah mareuman telepon, tapi henteu nganggo tombol kakuatan upami henteu nganggo tombol kakuatan sareng bumi dina waktos anu sami. Kuring henteu terang sareng batréna upami kuring perhatoskeun éta parantos ningkat.

  41.   R cenahna

    Wilujeng énjing! Pikeun kuring sadayana ayeuna henteu kunanaon. Hiji-hijina hal anu henteu dianggo kalayan mobil gratis. Abdi gaduh Honda sareng éta asalna ti pabrik kalayan adaptasi pikeun apél ... nyatana kuring tiasa maén ti ipod sareng seueur deui ... sareng pembaruan ios 8.0.2 .XNUMX bluetooth disingkronkeun tapi nalika aranjeunna nelepon kuring kuring henteu nguping nanaon ... sateuacanna, sadayana saé ... Naha éta kajantenan ka batur? Solusi naon?

  42.   Maria Cristina cenahna

    Éta kedah 5 atanapi 10 pesen anu kuring kirimkeun, kuring henteu tiasa ngalebetkeun awan, éta naroskeun kecap akses permanén pikeun kuring, layar na mendung, tanpa tiasa aksés kana ikon awan, kuring ngarobah kecap akses, éta disimpen ku surat, tapi teu nanaon, éta tetep sami, Naon anu kuring lakukeun? jawab punten, kuring gaduh ipad sareng ieu henteu kajantenan, APPLE SOLUSI SOLUSI

    1.    ceremé cenahna

      Pikeun kuring dina mobil-gratis mobil éta sacara fatal nyingkronkeun sacara sampurna tapi teu tiasa didangu atanapi ngantepkeun anjeun ngalakukeun nanaon, éta tetep diblokir sareng kuring kedah mareuman Bluetooth tina iphone 5s supados sora radio tiasa dianggo sareng sajabina. ..

  43.   Pato cenahna

    Luar biasa, sooooo katenjo paningkatan dina hal kinerja batre sareng koneksi Wi-Fi, tapi parantos dua kali aplikasi Facebook ditutup, sareng sateuacan kuring henteu ngagaduhan masalah sareng aplikasi, naha éta kajantenan ka anu sanés? Kamari kamari kuring nganyarkeun.

    1.    Pablo Ortega (@Paul_Lenk) cenahna

      Sambungan Wi-Fi tetep masihan kuring masalah ti jaman ka jaman. Sedengkeun pikeun panutupan aplikasi anu ujug-ujug, sapertos Facebook, éta ogé kajantenan kuring di iOS 8.0. Sigana mah aplikasi na henteu acan dioptimalkeun, éta gagal dina sababaraha aspek, kalebet antarbeungeut dina iPhone 6.

  44.   Din Millonarios FC cenahna

    Kuring gaduh iPhone 5s sareng pembaruan ieu henteu kapake, kuring ngantepkeun telepon sélulér kuring diblokir, batréna dikuras kirang ti teu nanaon, punten anjeun tiasa ngabantosan kuring atanapi sakumaha biasa kuring kedah ngantosan aranjeunna ngajawabna.

  45.   Juan cenahna

    Pembaruan tiasa dianggo saé pisan dina iPhone 5c kuring. Pikeun anu parantos diblokir, langkung saé ngadamel cadangan dina iCloud teras balikeun deui. Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng Wi-Fi, buka setélan umum - ngareset - sareng anjeun ngareset Setélan Jaringan sareng éta waé!

  46.   Hernan cenahna

    Kuring parantos janten pangguna iPhone langkung ti 10 taun, kuring gaduh 4 GB iPhone 32 anu henteu kantos masihan kuring masalah ... 4 taun nganggo alat-alatna sareng éta tiasa dianggo sampurna, bahkan sigana énggal ... Kuring parantos ningali sababaraha komentar. ngeunaan ios 8 sareng masalah anu Dibikeun ka seueur telepon sareng ogé komputer kuring teu diséépkeun tina daptar pembaruan iOS 8, naha teu aya cara pikeun ngamutahirkeun vérsi kuring?

  47.   Juan cenahna

    Nya, teu aya jalan anjeun tiasa milih pikeun ios 8 kumargi éta henteu ngadukung iPhone 4. Nanging, kuring ngartos yén Apple bakal teras asup ka iOS 7.1.2 kanggo iPhone 4 sareng anu langkung tiheula.

  48.   Thomas cenahna

    Kuring ngagaduhan ios 8.0.2 sareng HealthKit lirén damel, naha éta kajantenan batur? Kuring parantos ngajalankeun dina 5s, kalayan aplikasi Runtastic sareng MyFitnessPal. Dugi ka kamari damelna sampurna pikeun kuring. Ti isuk ayeuna nalika kuring hudang, papan kosong muncul, sareng hal-hal henteu tiasa ditambihan, sanaos kuring milih opsi pikeun némbongan dina papan, éta henteu masihan bal. Sareng hal anu sanés, dina tab "data kasihatan" nalika nyobian muka pilihan "Kuring" aplikasina ngagantung.

  49.   Yakub cenahna

    Wilujeng sonten, kuring nembé masang iOS 8.0.2 dina iPad 3 sareng ti saprak éta parantos ngalungkeun kuring pesen anu nyarios yén iPad panas teuing maka éta moal ngantep kuring damel sareng / atanapi lebetkeun fungsina ... Naha aya anu tiasa ngabimbing kuring punten ? Hatur nuhun

  50.   Maria cenahna

    Kuring gaduh 5c, sareng nganggo ios 8.0.2 éta tetep masihan kuring masalah sambungan Wi-Fi, dugi ka kuring kedah mareumanana sareng ngahurungkeun deui, sareng sadidinten éta kajadian pisan ka kuring kali, éta matak ngambek, yén batur Ucapkeun naon anu kudu kuring lakukeun, anjeun moal bisa balik deui ka 7 ???

    1.    Jorge Luis cenahna

      Hal anu sami kajantenan kuring sareng iPhone 4s kuring, tapi ujug-ujug dinten-dinten sanés kuring nempatkeun kana modeu DFU teras nyambungkeun kana komputer sareng dugi ka éta tiasa dianggo pikeun kuring ... Kuring sambel kana kai.

  51.   Montse cenahna

    Abdi gaduh iPhone 4s. Kusabab kuring parantos masang pembaruan 8.02, wifi henteu tiasa dianggo pikeun kuring. Kuring angkat ka setting-General-wifi sareng éta henteu masihan kuring pilihan pikeun ngaktipkeunana. Éta tetep pareum sareng teu aya jalan.
    Naha anjeun terang solusina?
    Kolega parantos kajantenan sami. Anjeunna tiasa milih pikeun ngaktipkeunana tapi teras-terasan milarian wéb kanggo sababaraha jam.
    Pondokna musibah

    1.    Patricia cenahna

      Nya, teu nanaon, saatos sababaraha dinten sareng pembaruan énggal dina 5-an kuring tiasa nyarios yén wifi ngantunkeun kuring, dugi ka anjeun nyarios yén kuring kedah pareum sareng dina router kusabab jaringanna henteu mikawanoh kuring sareng kadang éta ngajadikeun kuring nempatkeun kecap akses! Kaleresan ... Kuring bakal balik ka 7 ayeuna, naha éta tiasa dilakukeun? Abdi bosen sambungan wifi !!!! Sareng tina aplikasi anu ditutup!

  52.   ceremé cenahna

    IPhone 5s abdi wifi lambat pisan kadang-kadang gancangna rada gancang tapi éta henteu ngan ukur wifi, ogé bluetooth kalayan mobil tanpa tangan mangrupikeun musibah total ...

  53.   Alessa cenahna

    Kuring gaduh ipod touch 5 sareng kuring masih panasaran naha badé ngapdet atanapi henteu: / Kuring parantos maca yén sababaraha gaduh masalah sareng pembaruan, sareng sanaos alat abdi 32gb kuring masih ragu naha éta bakal ngajalankeun ogé atanapi nabrak, bantosan! D:

  54.   Yo cenahna

    Handsfree mobil henteu tiasa dianggo dina iPhone 5.

  55.   vrito cenahna

    halo wilujeng sonten abdi gaduh iPhone 4s Abdi parantos nganyarkeun sareng teu mendakan 3g .. batur terang naon anu kuring tiasa lakukeun ngeunaan éta

  56.   Malaikat hrnandez cenahna

    Éta mangrupikeun ios8 panipuan total sareng perusahaan henteu ngeureunkeun masalah dina iPad Air kuring saprak
    install dipareuman sareng restart nyalira

    1.    Merlin cenahna

      Kuring parantos nyerat anjeun di luhur. Kuring ogé ngagaduhan hawa ipad sareng éta tetep pareum sareng ngalakukeun hal-hal anu anéh. Upami anjeun parantos ditangtoskeun, hayu urang terang. Hatur nuhun.

  57.   Lokasi cenahna

    TAMBAHKEUN KA IOS 8.0.2 JEUNG ANJEUN JAUH JEUNG, WIFI DITEKEL, TEU LAKON, TEU BISA NGirim SMS. JEUNG APLIKASI TUTUP DITUTUP. APPLE TOTAL DISAPPOINTMENT !! Sareng Ayeuna parantos 20 dinten kuring mimiti ngagunakeun produk anjeun

    1.    monse cenahna

      IOS 8.02 dina iPhone 4S henteu tiasa dianggo pikeun kuring. Sakali-kali anjeun kedah nga-restart sakitar 10 kali dugi ka ngagaduhan pilihan Wi-Fi (upami henteu, anjeun moal tiasa ngaktipkeunana) ... Dina layar dua jam ka pengker aya batré € 85…. Nya, tanpa ngalakukeun nanaon pisan, éta pareum sareng tetep ditumpeskeun.
      Pokokna,…. Abdi henteu masang vérsi anu sateuacanna. Dupi abdi tiasa miceun 8.02?

  58.   Nagib Aramuni cenahna

    Abdi nampi iPhone 6 kamari sareng WIFI DILANGKUT unggal sering, kuring mupus setélan Jaringan sareng teu nanaon, teras kuring ngamutahirkeun janten 8.0.2, sareng masalahna masih aya ... Kuring badé angkat ka toko pikeun nungtut parobihan telepon !!!!

  59.   evy cenahna

    halo 12 jam ka pengker kuring nembé ngapdet Iphone 5 kuring, sareng anu fatal was éta nyangkut dina modeu restorasi sareng éta henteu jalan pisan éta bahkan henteu ngamungkinkeun kuring mareumanana .. .. saha waé anu hadé anu punten bantosan kuring sareng carioskeun naon anu kuring tiasa laksanakeun, hatur nuhun

  60.   Alfred cenahna

    Kamari kuring ngaleupaskeun iPhone 6 abdi sareng ios 8.0, sareng éta parantos naros ka kuring pikeun ngapdet ka 8.0.2, sareng kanggo koméntar anjeun éta bakal tetep dina mesin pembeku dugi ka aman.

  61.   Maria Cristina cenahna

    Kuring ngamutahirkeun iPhone 5s sareng ipad 3 ka 8.0.2 sareng teu aya anu tiasa dianggo, naon anu kuring tiasa laksanakeun? .. Éta langkung saé. Kalayan 7.2, kumaha parahna, kumaha parahna, faccebok anjeun ngagantung, program leunca, program anu kuring henteu resep ogé dipasang sareng kuring henteu tiasa ngaleungitkeunana. Punten jawab kuring

  62.   Maria Cristina cenahna

    Laksanakeun hal jalma-jalma Apple yén alat-alat ieu ngagaduhan nilai anu saé ... hatur nuhun

  63.   Fede cenahna

    Jalma masangna dina iPad 3 sareng kaleresan pisan goréng, aplikasi anu dipegatkeun, program monitoring perusahaan kuring henteu kabuka deui, kuring henteu jalan nganggo kabel anu nyambungkeun kana TV LED bebeneran yén unggal dinten goréng goréng . Naha aya anu terang naha anjeun tiasa balik deui ka anu sateuacanna? Abdi mulihkeun tugas STEVE PLEASE, !!!!!

  64.   Jorge Luis cenahna

    Kuring tetep ngagaduhan masalah sareng sambungan Wi-Fi. Telepon abdi ngonci sareng kuring henteu tiasa mareumanana tina tombol daya. Kuring kedah ngalakukeunana dina modeu DFU ...
    Kumaha upami kuring terang yén pikeun jalma anu teras-terasan ngagaduhan masalah sareng Wi-Fi. Setélan, umum, ngareset setelan jaringan .. Nguji naon kajadian ...

    1.    Sauron cenahna

      Kuring parantos nyobian sadayana sareng nanaon pisan, hawa iPad kuring anu gaduh sasasih henteu pantes bahkan pikeun napak makalah. Kuring bakal ngantosan dugi ka kaping 20 bulan ieu pikeun ngalaman naon anu lumangsung dina iOS 8.1

  65.   Carlos cenahna

    Salam. ti saprak kuring diénggalan ka ios 8.0.2 iphone 4s abdi parantos dipareuman sareng kuring henteu mendakan cara pikeun ngahurungkeunana. saha anu ngagaduhan masalah anu sami atanapi ngabantosan kuring?

  66.   Julius cenahna

    Masang ios 8.0.2 dina iPhone 5 Sareng mangrupakeun musibah, éta ngagantung, lambat pisan, aranjeunna kedah ngalakukeun naon waé sareng ngadesek

  67.   Ana cenahna

    Abdi gaduh ipad 4 kalayan tampilan rétina. Kalayan ios 6, batréna tahan pisan sareng kuring resep. Badé kana ios 7.2, batréna turun sacara berdaulat. Ayeuna kuring heran, upami kuring masang Ios 8.02, naha éta bakal ningkatkeun batréna sapertos ios6? Ayeuna sadidinten nganggo ipad sareng nganggo wifi salami 2 dinten, sateuacanna saminggu. Aya saran naon?.

  68.   Andrea cenahna

    Kumaha carana sistem anu didukung dina iphone 5c kuring henteu hoyong nga-instal kusabab masalah anu timbul, punten waler kuring, kuring sieun éta bakal hurung sareng yén kuring henteu tiasa nganggo Wi-Fi

  69.   ccdanielpachecoDaniel cenahna

    Kuring ngamutahirkeun énjing-énjing ieu sareng IOS 8.02 sareng iPhone 5 kuring nongkrong nempokeun apel sepanjang waktos, naha anjeun terang aya kamungkinan solusi pikeun masalah ieu? Hatur nuhun!

  70.   Felix cenahna

    Sae pisan, naha aya anu terang naha éta tetep nabrak sareng sistem operasi anu anyar

  71.   Bea cenahna

    halo jalma, naha aya jalma anu sami kajadian ka kuring ???
    Tétéla kuring gaduh iPhone 4s sareng kuring ngamutahirkeun kana vérsi ios 8.02, nalika kuring sadar yén kuring ngan ngaleungitkeun tab lokasi pikeun milarian iPhone kuring. ogé kuring ngagaduhanana kalayan pangwatesan sareng dianggap yén teu aya anu tiasa ngarobih pilihan éta kecuali anjeun nyalira, sabab pembaruan parantos dilakukeun nyalira. Abdi mendakan ieu kasalahan serius!

    1.    Jhon cenahna

      BEA, kuring kantos ningali kasalahan éta, sareng anu leres éta kaget pisan kuring! Anu pang goréngna nyaéta saatos 2 minggu ieu dipaling ti kuring, éta mangrupikeun IPhone 4S sareng anu leresna kuring henteu yakin, naha aranjeunna tiasa nganonaktifkeun fungsi ieu 🙁, ambek naon!

      1.    Bea cenahna

        jope, tuah goréng! Nya, tingali, aranjeunna kedah menerkeun éta, sanés unggal anjeun ngapdet kana vérsi énggal dinonaktipkeun. atanapi naha aya anu terang naon anu kedah dilakukeun supados henteu dinonaktipkeun ngan ukur sababaraha pembaruan?

  72.   Esther cenahna

    Telepon abdi dikonci sareng ngan ukur nembongkeun apel sareng jalur kamajuan di tengah pembaruan. Abdi henteu tiasa mencét tombol on / off, naon anu kuring kedah lakukeun?

  73.   leon310153 cenahna

    IPhone 5 abdi diperbarui janten 8.2 sareng aranjeunna mupus sadaya kontak kuring, nalika kuring nyambung kana internét éta panas sareng batréna sigana mah nuturkeunana, kusabab éta diunduh gancang