Apple ngaleupaskeun béta 3 tina watchOS 3.1 pikeun pangembang

 

nontonOS-3-Mickey

Apple nembé mimiti nyebarkeun watchOS 3 béta 3.1 pikeun pamekar ngan sababaraha menit ka pengker. Sadaya anu hoyong nyobian rilis anyar ieu sareng ngagaduhan akun pangembang, ayeuna tiasa ngaksés aplikasi Watch dina iPhone, buka menu Umum sareng dina Pembaruan Parangkat Lunak parantos siap diunduh.

Di sisi séjén éta nontonOS 6 béta 3 Éta sayogi kanggo diunduh ti Apple Developer Center pikeun pangguna énggal anu badé nyobian ku kéngingkeun profil konfigurasi na.

Béta anyar anu dirilis dinten ayeuna pikeun watchOS 3.1 siga kitu mawa nanaon anyar anu luar biasaSigana mah pembaruan ngalereskeun bug.

WatchOS 3 dibawa dibarengan a pamutahiran dina kagancangan Apple tiasa dianggo sareng Cara hirup anu énggal jam tangan anjeun anu panginten tiasa dianggo ku seueur pangguna anu bosen teras-terasan ngagaduhan fungsi anu sami dina pinterna. Pikeun anu rada jauh, kami gaduh bagian tina watchOS 3 dimana kami ngagaduhan berita na. Anjeun tiasa mendakannana dina wéb.

Upami éta bakal janten pertama kalina anjeun masang béta dina Apple Watch ku béta 3 ieu watchOS 3.1, anjeun kedah kéngingkeun profil konfigurasi pikeun watchOS 3 di Pusat Pamekar Apple. Sesa pangguna, anu parantos ngagaduhanana, ngan ukur kedah buka menu pembaruan Parangkat Lunak.

Tangtosna, upami anjeun mendakan berita anu penting, punten wartoskeun ka kami ngeunaan éta sareng kami bakal nambihan kana tulisan supados pangguna sanés tiasa sadar kana berita anu kalebet dina watchOS beta anu énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.