Apple ngaluncurkeun program perbaikan gratis pikeun Apple Watch sareng masalah muatan

Hemat batré Apple Watch

Motif Apple pikeun nyiptakeun program perbaikan atanapi ngagentos kaluar-gratis gratis rupa-rupa sareng kadang henteu dumasar kana masalah pangguna anu saleresna. Contohna aya dina program gaganti keyboard MacBook Pro gratis, program anu peryogi ampir 4 taun kanggo didamel.

Sababaraha jam ka pengker, Apple ngaleupaskeun watchOS 7.3.1, tambalan alit ditujukeun pikeun méréskeun masalah muatan anu tiasa lumangsung dina Apple Watch Series 5 sareng Series SE (dikelola ku watchOS 7.2 atanapi 7.3) sakali diaktipkeun dina modeu hemat daya, modeu hemat anu urang tiasa aktipkeun nalika aya 10% batréna anu ngan ukur nunjukkeun urang waktos dina layar.

Nanging, sigana pembaruan ieu henteu cekap sareng parantos nyiptakeun program perbaikan gratis pikeun sadaya pangguna anu kapangaruhan ku masalah ieu, masalah anu diklaim perusahaan parantos mangaruhan sajumlah alit pangguna.

watchOS 7.3.1 ngalereskeun masalah pikeun palanggan anu henteu ngalaman masalah ieu. Jalma-jalma anu tinggaleun tanpa Apple Watch kusabab masalah ieu, kuduna nempatkeun Apple Watch dina pangkalan pangisianan sahenteuna 30 menit. Upami dina jangka waktos éta Apple Watch teu ngamimitian ngeusi batre, aranjeunna kedah ngahubungi jasa téknis Apple supados aranjeunna tiasa ngalereskeunana sacara gratis.

Dina kasus Éropa, dimana garansi dua taun, henteu kedah nganggo program ieu (sahenteuna bari terminalna aya dina jaminan). Nanging, di nagara-nagara sanés sapertos Amérika Serikat, dimana garansi na ngan sataun, upami anjeun aya diantara anu kapangaruhan, anjeun kedah pencét link ieu pikeun nyungkeun perbaikan alat anjeun sadayana gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.