Apple ngaluncurkeun rencana 2TB iCloud pikeun Keynote

icloud-2tb

Sababaraha dinten ka pengker Apple ngaluncurkeun rencana énggal, dina licik, tanpa ngumumkeun éta kalayan kasohor pisan. Kalayan rencana panyimpenan énggal ieu kami bakal dugi ka 2TB rohangan dina sérver iCloud anjeun. Ieu panginten diperyogikeun pikeun lingkungan anu propésional, kanyataanna nyaéta 2TB panyimpenan sigana seueur teuing pikeun jalma umum, utamina upami urang ngemutan yén watesan iCloud seueur, sareng éta tiasa dianggo pisan dina sistem sanés saluareun anu diciptakeun ku sareng nyandak apel salaku logo sareng bendéra. Kami ngawartosan harga sareng kumaha kontrak rencana panyimpenan 2TB énggal ieu dina iCloud anu ditawarkeun ku Apple.

Rencana panyimpenan ageung anyar ieu nimbulkeun rumor ngeunaan kaamanan ngeunaan modél anyar iPhone 7 anu bakal ngagaduhan 256GB panyimpenan. Ieu bakal janten panyimpenan maksimum dua kali, di luhur 128GB tina iPhone 6S. Gosip sanésna kusabab 1TB persis dalapan kali kapasitas iPhone maksimum, anu 128GB, antukna, 2TB bakal persis kapasitas dalapan kali langkung seueur tibatan iPhone 7 anu bakal datang, anu bakal janten 256GB, sigana sadayana pas, sahenteuna dina dugi ka aya rumor. Kami émut, 2TB dina harga € 20 / bulan.

Bisi wae, ngan ukur aya hiji dinten deui pikeun mersihan keraguan. Isukan anjeun bakal tiasa nuturkeun anu paling ketat pikeun langsung acara Apple dimana urang tungtungna bakal ningali iPhone 7, dipirig ku kamungkinan Apple Watch 2. Anu penting nyaéta kapasitas input, anu dina iPhone tiasa dikempelkeun dugi ka 32GB, panyimpenan anu ayeuna henteu sayogi dina iPhone, tapi éta bakal balik sareng iPhone 7 ieu, atanapi sahenteuna sadayana nunjuk kana éta. Pondokna, aranjeunna sadayana ngan ukur cabal, anu bakal gampang diberesihan énjing, émut, anjeun gaduh janji jam 19:00 dina Actualidad iPhone, dimana Luis Padilla sareng Nacho Sala bakal nutupan langsung, anjeun ogé tiasa mendakan di Twitter kami atanapi sareng tulisan kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pedro cenahna

    Anjeun parantos ngaheureuykeun kuring sareng 20TB tina judul berita. XD

  2.   Alejandro cenahna

    Michael! Judul tulisanana ngacapruk! Abdi hoyong éta 20 teras!

    Salam!

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Emosi intina parantos tiasa ka anjeunna. Kami parantos ngarobih.

  3.   Miguel Hernandez cenahna

    Hapunten! Errata nalika medarkeun.

    Salam.