Apple ogé ngaluarkeun versi akhir tina watchOS 3.1, tvOS 10.0.1 sareng macOS Sierra

watchOS 3.1 Butuh waktu kami rada reuwas. Apple parantos ngaluncurkeun jam 19 sonten dinten ayeuna, Senén nontonOS 3.1, tvOS 10.0.1 sareng macOS Sierra 10.12.1, anu ti ayeuna versi panganyarna tina sistem operasi masing-masing komputer Apple Watch, Apple TV 4 sareng Apple. Pembaruan ayeuna sayogi tina saluran anu biasa, nyaéta aplikasi Watch kanggo arloji, ti séép Apple TV generasi kaopat sareng Mac App Store.

Beda sareng ios 10.1, anu urang émut yén éta hadir sareng kabaru utama modél potrét dina iPhone 7 Plus, sanés watchOS 3.1, atanapi tvOS 10.0.1 ogé macOS Sierra henteu ngagaduhan berita anu hadé. Katiluna versi vérsi sumping sareng perbaikan minor, tapi sigana yén salah sahiji tina tilu pembaruan langkung penting tibatan anu sanés. Éta nyaéta watchOS 3.1, pérsi anu ngarobih desimal munggaran panginten kusabab éta langkung seueur padamelan di jero dibanding versi panganyarna tina sistem operasi Apple TV 4 atanapi macOS.

watchOS 3.1 ningkatkeun otonomi Apple Watch

Aya kalan-kalan urang nyarios yén vérsi énggal henteu kalebet berita anu luar biasa tapi éta muncul ku kabaruan anu penting pisan. Ieu kasus watchOS 3.1: sababaraha pangguna anu diuji betas ngaku yén otonomi Apple Watch ningkat pisan kalayan vérsi énggal, anu pastina bakal ngala kabagjaan pikeun pangguna anu henteu biasana dugi ka akhir dinten tanpa ngecas jam tangan. Fitur anyar ieu ogé kalebet:

  • Pilihan anyar pikeun muterkeun deui gelembung sareng épék wallpaper dina Pesen.
  • Pangaruh tina pesen tiasa diputer deui ku gerakan anu dikirangan.
  • Ngalereskeun masalah anu tiasa nyababkeun bewara waktos otomatis tampil dua kali.
  • Ngalereskeun masalah anu tiasa nyegah Apple Watch Series 2 tina ngeusi batre.
  • Ngalereskeun masalah anu tiasa nyababkeun cincin aktipitas ngaleungit tina raray jam tangan.
  • Ngalereskeun masalah anu nyegah pilihan Force Touch tina muncul dina sababaraha aplikasi pihak katilu.

Kabaruan anu paling hebat tina macOS 10.12.1 nyaéta nyertakeun albeum pinter dina aplikasi Photos, dimana poto anu aya di jero iPhone 7 bakal muncul.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.