Apple ngamajukeun suratsora Messages ku iklan

http://youtu.be/NNavOxQzfkY

Dinten anu sanés kuring ngawartosan éta apel gedé parantos diterbitkeun dina saluran YouTube resmi na video anu ngagambarkeun bagian anyar halaman wéb na: Parobihan aya dina hawa (robih aya dina hawa), dimana Apple nunjukkeun kaunggulan pikeun ngagaduhan iPad Air 2 sareng seueur sababaraha hal anu tiasa dilakukeun ngalangkungan seueur aplikasi ti App Store. Kuring kantos nyarios yén iklan Apple parantos dilakukeun saé pisan, sanés ngan ukur kusabab cara aranjeunna nyatakeun cita-citana tapi ogé dina cara ngarancangna: warna, perawatan gambar ... Big Apple parantos nyebarkeun iklan anyar sababaraha dinten ka pengker ngamajukeun pesen sora tina aplikasi Messages na (iMessages).

Suratsora Ad Ad Touts Anyar - Senang sareng Mantuan

Maksud Apple musim ieu jelas: matak seuri. Naha kuring nyarios kieu? Kusabab upami anjeun ningali sadaya pengumuman ti akhir Q3 sareng Q4 ieu, nyaéta, iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus, Kami sadar yén aranjeunna ngajantenkeun kami seuri, leres, sareng upami henteu ningali iklan ieu dimana aranjeunna nyarioskeun kaméra na:

https://www.youtube.com/watch?v=AdbggN5XB0Y

Sora sareng kontéks iklanna, sahenteuna pikeun kuring, aranjeunna ngajantenkeun kuring seuri salian ti ngamungkinkeun kuring mendakan perkawis, dina hal ieu, fungsi kaméra anu béda pikeun dua iPhone anyar ieu. Nya, sami sareng pengumuman énggal ngeunaan apel ageung (diterbitkeun dina YouTube, anjeun ngagaduhan tulisan) anu pesen audio tina aplikasi Messages diumumkeun / dipromosikeun, anu berita na sayogi tina ios 8: video kalayan gancang, pesen sora ... Sora pikaseurieun, palaku, kontéks sareng naon-naon anu aya di sakitar dua lalaki ieu, damel sahenteuna kuring gaduh waktos anu pikaresepeun, nalika ningali fitur aplikasi ios 8 Messages.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.