Apple ngamimitian ngajual adaptor Ethernet sareng Lighning 

IPad Pro ngagaduhan novelty anu nyata sareng pikaresepeun Saluareun desain anu diperbarui, ID Wajah sareng tangtosna kanyataan yén aranjeunna ngabengkokkeun bahkan sateuacan ngantepkeun kotak, éta pastina kanyataan yén éta ngagaduhan sambungan USB-C, anu paling serbaguna sareng universal anu diciptakeun dugi ka ayeuna. 

Nanging, ieu mah naha éta bakal nyerah usaha juicy ngical adaptor Kilat. Apple parantos ngamimitian ngajual adaptor anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun kabel Ethernet sareng Kilat dina waktos anu sami kanggo ngeusi batre sareng nyayogikeun sambungan jaringan.

Di seueur perusahaan henteu aya WiFi, sigana konyol tapi sapertos kitu, kaamanan anu ditawarkeun ku sambungan fisik, ogé stabilitas sareng kualitas konéksi ngajantenkeun yén dina lingkungan bisnis aranjeunna umumna milih kabel saumur hirup. , anu mangrupakeun tantangan nyata pikeun pangguna anu ngagaduhan iPad anu henteu ngagaduhan sambungan USB-C, jelas yén adaptor USB-C ka Etherner gampang dipanggihan, anjeun bahkan tiasa mendakan Kilat, tapi ... Naon kajadian lamun béak batré anjeun? Nya, giliran anjeun neundeun leungeun kana sirah, éta sorangan sigana gaduh solusi resmi ti ayeuna. Ku "sacara resmi" maksudna mah kanyataan yén Apple nawiskeun produk ieu langsung di toko-toko na nyalira. 

Gandeng sareng Belkin, sapertos anu kajantenan dina sababaraha kasempetan anu sanés, Apple parantos mutuskeun pikeun ngaluncurkeun produk ieu anu urang henteu ngartos sabab henteu kantos sumping sateuacan sateuacan ngémutan yén iPad dimaksudkeun pikeun "Pro". Produk ieu sacara logis MFi, nyaéta, didamel khusus pikeun alat ios sareng tangtos disahkeun ku perusahaan Cupertino éta nyalira. Tapi siapkeun dompét sareng harkat anjeun upami anjeun kapaksa mésér adaptor ieu, sareng éta bakal sayogi duanana di Apple Store Online ogé di toko fisik ti ayeuna. pikeun harga saderhana $ 99,95, anu pastina janten 99,95 euro nalika robihna. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose renteria cenahna

    Indung cinta anu saé ... Nuhun, Apple, tungtungna adaptor éternet. Éta parantos ngantosan dugi ka 2019, tapi aranjeunna parantos aya di dieu.

    Sareng mikir yén bahkan tablet Cina anu paling parah tiasa dihubungkeun sareng adaptor USB ethernet salami mangtaun-taun ...