Apple ngaropea Apple Store anu legendaris di Regent Street di London

apel-toko-bupati-jalan-diperbaharui

Kami parantos nyarios sareng anjeun dina sababaraha waktos ngeunaan kumaha urang resep Apple Store, Hub Cupertino di sakumna dunya dimana urang tiasa ningali sadaya filsafat Apple. Toko anu ngurus unggal detil tina pangalaman anu tiasa urang anggo di jerona, pusat konsumsi, diajar, sareng pamanggihan. Situs tempat pangalaman pelanggan dianalisis dugi ka millimeter. Apple Store nuju épolusi kontinyu, sareng kumargi Angela Ahrendts nyandak alih aranjeunna, aya seueur parobihan anu urang mimiti tingali ...

Sadayana kedah diperbarui dumasar kana waktos, sareng filsafat anu sami ogé kedah aya dina épolusi kontinyu. Tina ninggali nami tukang "Toko" kanggo disebat Apple ditambah nami situs tempat ayana; pikeun ngomean interior "hiasan". Sareng ieu mangrupikeun hal anu parantos dijalankeun sapanjang taun toko. Anu terakhir, éta Apple Store di Regent Street di London, a Apple Store anu ditutup Méi 2015, sareng ayeuna dibuka pikeun nunjukkeun renovasi hébat Apple. Aranjeunna muka éta énjing, tapi dinten ieu urang tiasa nunjukkeun parobihan anu parantos dilakukeun dina éta ...

interior-apple-store-bupati-jalan

Apple Store on Regent Street, atanapi Apple Regent Street, mangrupikeun Apple Store (hayu atuh kuring tetep nganggo nomenclature lami) anu penting pisan pikeun Apple: éta Toko Apple anu munggaran anu seueur didatangan ku urangnyaéta mimiti dibuka di Éropa seueur pisan urang anu ngamangpaatkeun éta perjalanan ka London pikeun ningali bendéra anu ngagem apel anu ngapung caket pisan ka Piccadilly Circus, di Regent Street. Sareng leres, éta parantos lami ditutup, langkung ti sataun, terakhir waktos kuring aya, panutupanana siga anu anéh, tapi ayeuna urang tiasa ningali kumaha interiorna anu anyar ...

apel-toko-bupati-jalan

Sareng sakumaha anjeun tiasa tingali, nuturkeun pola anu sami anu urang tiasa tingali dina Apple Store anyar di San Fransisco: tatangkalan sareng tembok héjo dicampur sareng téknologi mérek, ngaleupaskeun Bar Genius pikeun gaduh perjanjian anu langkung langsung sareng karyawan, layar badag dimana anjeun tiasa ningali sési bengkel sareng iklan mérek ... A konsép anyar anu ngajantenkeun sadayana langkung bersih, situs anu ngundang anjeun pikeun resep Apple. Janten tong ragu, upami anjeun di London ayeuna-ayeuna, Datang énjing, Saptu, 15 Oktober, pikeun mendakan Apple Store énggal di Regent Street.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.