Apple ngarobih harga App Store di Afrika Kidul sareng Selandia Anyar

toko aplikasi

Ti jaman ka jaman jalma-jalma ti Cupertino ngamutahirkeun harga kadua alatna sareng aplikasi sareng gim anu ditawarkeun ku kami liwat App Store, Mac App Store, iTunes sareng jasa sanésna. Perusahaan anu berbasis di Cupertino ngandelkeun utamina kana harga mata uang pikeun naékkeun atanapi nurunkeun harga jasa ieu, tapi ogé kapaksa ngarobih upami pajak di nagara éta robih. Pamekar anu nawiskeun aplikasi na ngalangkungan App Store sareng Mac App Store parantos nampi email dimana aranjeunna dibéjaan ngeunaan turunna harga aplikasi sareng kaulinanna di Afrika Kidul sareng naékna di Selandia Anyar.

Di Afrika Kidul Apple kapaksa nurunkeun harga aplikasi sareng kaulinan kusabab variasi tukeur mata uang, parobihan anu bakal kajantenan dina 72 jam ka payun sareng bakal ngalibetkeun turunna harga aplikasi, kaulinan sareng beuli kalebet dina jero Turunna ieu henteu mangaruhan langganan anu pangguna parantos tiasa ngontrak ngalangkungan game, pilihan anyar anu ditawarkeun ku Apple ku datangna ios 10.

Di sisi anu sanésna, kami mendakan kasus Selandia Anyar, kusabab asupna kana pajak anyar pikeun barang sareng jasa hargana bakal naék. Pajak anyar ieu bakal naékkeun harga aplikasi, gim, pamesaran dina-app sareng harga langganan, pajak anu diberlakukeun tanggal 1 Oktober 2016. Sadaya pangembang anu nawiskeun aplikasi na di nagara-nagara ieu bakal nampi email kalayan anu anyar harga diropéa. Parobihan harga Éta bakal énggal dina 72 jam ka payun. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.