Apple Ngiringan Kemitraan dina AI pikeun Kolaborasi dina Kecerdasan Artos

Kecerdasan jieunan parantos janten salah sahiji prioritas perusahaan téknologi utama. Pasti seueur diantara anjeun anu parantos ningali pilem anu kacerdasan jieunan dipidangkeun salaku éntitas anu cerdas anu tiasa urang paguneman saolah-olah jalma éta. Kiwari, sareng sanaos kamajuan perusahaan téknologi utama dina séktor ieu, kanyataanana bénten pisan. Pikeun nyobaan ngagancangkeun kamekaran téknologi ieu, Perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos ngagabung kana Kemitraan dina organisasi AI, organisasi anu diwangun ku Amazon, Google, Facebook, IBM, sareng Microsoft.

Organisasi ieu, anu didamel sababaraha bulan ka pengker, bakal tanggung jawab ngembangkeun intél kecerdasan jijieunan. Sadaya Mitra dina komponén AI kedah ngabagi sadayana kamajuanana dina grup ieu supados langkung gancang gerak dina hal ieu. Salaku tambahan, éta ogé bakal tanggel waler pikeun ngahudangkeun kasadaran di masarakat ngeunaan pentingna masa depan téknologi ieu, anu tiasa ngagaduhan peranan anu penting pisan dina unggal dinten, sanés ngan ukur jalma tapi ogé masarakat sacara gembleng.

Anu sigana henteu ngajak ka pésta nyaéta Elon Musk, kapala Tesla, SpaceX, Hyperloop ... anu sababaraha bulan ka pengker ngumumkeun OpenAI, organisasi sanés dimana perusahaan mana waé tiasa kolaborasi pikeun ngembangkeun kecerdasan buatan. Kami henteu terang naha perusahaan téknologi pangpentingna parantos mutuskeun pikeun nyiptakeun organisasi anu sanés, tapi upami grup pilih ieu ngagabung ku Elon Musk, anu kanggo ayeuna parantos nunjukkeun yén anjeunna tiasa ngasuh sadaya ideu na pikeun ngahasilkeun hasil, pamekaran kecerdasan buatan. bakal langkung gancang. Sanaos sakumaha dina sagala hal, sigana ieu bakal janten persaingan pikeun ningali saha anu nawiskeun hasil anu langkung saé dina bidang anu penting ieu sareng ogé anu dipikahoyong di hareup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.