Apple Watch badé béak saham

TimePorter-Apple-Watch-07

Nembongan yén rencana Apple pikeun ngirangan saham Apple Watch ayeuna parantos hasil. Sababaraha bulan ka pengker Apple ngamimitian nurunkeun harga modél utami, jelas kalayan tujuan pikeun ngamimitian ngirangan jumlah alat anu aya sateuacan diluncurkeun modél anyar, anu diperkirakeun tanggal presentasi nyaéta 7 Séptémber, dibarengan ku iPhone 7, sanaos éta moal dijual dugi ka akhir taun, pas sateuacan natal. 

Ayeuna waja Apple Watch henteu sayogi di seueur Toko Apple fisik sareng upami aya anu badé mésérna anjeun kedah ngalaksanakeunana liwat toko online. Dina waktos ayeuna ngan ukur hiji modél Apple Watch baja anu sayogi online sareng sababaraha model aluminium ogé parantos béak saham online tapi aya dina jumlah anu langkung ageung tibatan modél aluminium.

Sadayana sigana nunjukkeun yén Apple hoyong lirén ngajual modél waja ti Apple Watch generasi kahiji sareng kantun tinggalkeun modél aluminium kanggo dijual nalika Apple Watch 2 diluncurkeun, nurunkeun modél éta bahkan langkung seueur dina harga sareng ngantepkeun salaku modél éntri. Gerakan anu sami sareng anu didamelna unggal-unggal ngaluncurkeun modél iPhone anyar, dimana ngan ukur tinggalkeun modél kapasitas anu langkung alit.

Apple Watch 2 ka hareup éta bakal langkung gancang salian ti ngahijikeun GPS anu bakal ngabantosan pangguna dina latihan luar na, tiasa terang sepanjang waktos rute anu aranjeunna parantos nuturkeun tanpa kedah nyandak iPhone. Salaku tambahan, numutkeun rumor panganyarna, modél anyar ieu bakal ngagaduhan batré kapasitas anu langkung luhur pikeun tiasa nawiskeun pangrojong pikeun GPS tanpa kaleungitan teuing nalika urang nganggo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.