Apple nutup Topsy, dua taun saatos ngagaleuhna

Topsy

Persis dua taun ka pengker, diumumkeun Mésér Topsy Apple ngan sakitar $ 200 juta. Topsy didaptarkeun pikeun nyiptakeun solusi parangkat lunak anu aya hubunganana sareng Twitter pikeun nyiptakeun analisis anu lengkep pikeun maluruh anjeun. Tapi tétéla, masarakat Cupertino parantos kéngingkeun sadaya kauntungan anu dipikahoyongna ti perusahaan ieu sareng akhirna narik buta pikeun saé pikeun Topsy.

Tweet terakhir anu diterbitkeun ku perusahaan «Kami parantos milarian minggu kamari» Éta tersirat yén aya anu badé kajadian sareng perusahaan. Upami urang ayeuna nganjang ka halaman wéb Topsy, tibatan mendakan gambar na dina judul tulisan ieu, éta sacara otomatis dialihkeun kana artikel dukungan Apple dimana kami dibéjaan kumaha milarian iPhone, iPad sareng iPod Touch.

Kusabab tanggal 20 Nopémber anu lalu, jumlah tweet anu diterbitkeun ku firma éta turun sacara signifikan sareng lega dina waktosna, dugi ka kamari aranjeunna nyebarkeun tweak terakhir anu parantos kami mairan di luhur. Tétéla Apple parantos ngagaduhan kanyaho khusus ngeunaan téknologi anu dianggo ku Topsy pikeun ngalakukeun pamilarian anu parantos anjeun hasilkeun kana ios panganyarna. Conto anu jelas dina ngahijikeun sareng ios 9, nyaéta milarian Proaktif, anu milari inpormasi dina aplikasi pihak katilu, salian ti kalénder, kontak sareng Passbook.

Gosip munggaran ngeunaan Topsy beuli sigana nunjukkeun yén pameseran éta tiasa diarahkeun kana pamilarian sosial pikeun milarian terang pangguna iTunes Radio tiasa sasaran iklan ku cara anu langkung épéktip. Tapi ku leungitna iTunes Radio, téknologi Topsy salian digunakeun sareng iOS 9 ogé dianggo dina Apple Music pikeun nawiskeun musik numutkeun selera pangguna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.