Apple nyebarkeun Toko Online na di Turki: balanja sareng balanja!

Toko Online Turki

Salian toko fisik, seueur deui nagara anu ngagaduhan Apple Store Online, nyaéta toko resmi apel ageung dina Internét dimana urang tiasa mésér online sareng mayar nganggo transfer atanapi kartu kiridit supados urutan anu parantos kami candak dugi ka bumi kami. Mésér ieu dilakukeun langsung dina wéb sareng disiapkeun di gudang Apple janten kami henteu kedah hariwang ngeunaan kualitas alat anu kami anggo. Sakumaha urang tiasa tingali dina gambar anu nuju pos ieu, apel ageung parantos mutuskeun muka toko online na (Apple Store Online) di Turki sahingga sadaya penduduk nagara tiasa ngaraosan produkna ku slogan: "Aranjeunna sok wilujeng sumping."

Toko Online di Turki: apel ageung ningkatkeun nagara-nagara anu dijual

Apple parantos muka toko online na di Turki sahingga sadayana urang Turki tiasa ngagaleuh produk anu dijual di toko online: iPods, iPads, iPhones, iPods Touch, Macs, Apple TVs ... Sapertos di toko anu sanésna, Toko Online ti Turki sanés ngan ukur tiasa mésér alat tapi ogé bakal ngagaduhan asesoris anu béda anu dijual Apple di toko na, sapertos Smart Covers atanapi Smart Cases, sampul anu ngalindungan iPads tina goresan sareng gumpalan.

Sajauh ieu kami parantos nyarios perkawis Toko Online Online Apple di Turki tapi, Kumaha upami Apple Store fisik di nagara ieu?

Sakumaha dilaporkeun ku The Wall Street Journal dinten anu sanés, Apple bakal muka toko kahijina di Turki salami 2014. Toko éta tiasa dipendakan di Pusat Zorlu Instanbul antara toko Burberry sareng Louis Vutton.

Dina Internét, éta parantos nyarios yén rencana anu dipiboga ku Apple nyaéta tina muka toko online di nagara tangtu nepi ka béréskeun ku muka hiji Toko Apel Fisik di nagara anu sami. Saur kuring henteu satuju pisan kana pernyataan terakhir ieu, tapi éta anu dikoméntaran dina jaringan.

Inpormasi lengkep - Anjeun ayeuna tiasa mesen iPad Air anjeun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jordi cenahna

    "Apel kabuka" Upami penetasan belet ... naha nempatkeunana, leres?
    «Di Turki sahingga sadayana urang Turki tiasa» Juara anu saé pisan, upami anu ti Aragon nyaéta Aragon, anu ti Turki nyaéta Turquois ... Leres atanapi leres!