Apple ogé ngaluncurkeun tvOS 10 sareng nontonOS 3.0 kalayan berita anu pikaresepeun

nontonOS 3 sareng tvOS 10 Upami urang nyatet yén aranjeunna parantos nyarios éta kirang ti saminggu katukang dina intina dimana aranjeunna nampilkeun iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus, urang moal tiasa nyarios yén aya kejutan: teu lami saatos peluncuran iOS 10, Apple ogé dibuka dina vérsi ahir tvOS 10 sareng watchOS 3.0, dua rilis utama pikeun sistem operasi Apple TV generasi kaopat, sareng duanana Apple Watch, sanaos Seri 2 anu munggaran henteu acan dugi ka pangguna anu munggaran.

Upami urang nyarioskeun kejutan minimal, urang tiasa nyarios yén Apple henteu nyatakeun yén aranjeunna bakal ngaluncurkeun tvOS 10 minggu ieu tapi, upami urang nganggap tvOS mangrupikeun versi anu dirobah tina ios, henteu aya anu ngajantenkeun urang mikir yén bakal aya bédana antara peluncuran ios 10 sareng tvOS 10. Sedengkeun pikeun watchOS 3, Apple henteu Cenah anjeunna bakal sumping dinten ayeuna Salasa, 13 Séptémber sareng aranjeunna parantos ngalaksanakeun janji.

Sorotan tina nontonOS 3.0

Pikeun saha waé anu parantos nyobian, watchOS 3.0 mangrupikeun sistem operasi pikeun smartwatch Apple anu kedah aya sapanjang waktos. Ngawengku berita sapertos:

  • Performance hébat sareng ningkatna fluidity.
  • Dok Anyar.
  • Pusat Kontrol dina gaya iPhone sajati.
  • Bola anyar sareng parobihan anu langkung gampang.
  • Anyar «Komplikasi».
  • Aplikasi anyar, sapertos Napas atanapi Milarian réréncangan abdi.
  • Kamungkinan ngabagi kagiatan urang sareng sési latihan énggal.
  • Aplikasi Pesen ningkat.
  • Kamungkinan muka konci Mac urang ti Apple Watch (ngan ukur macOS Sierra).

Naon anu énggal dina tvOS 10

Pembaruan tvOS 10 henteu pati penting sareng pembaruan watchOS, tapi éta kalebet fitur énggal sapertos:

  • Dipilarian milarian.
  • Langkung pinter Siri.
  • Modeu poék énggal.
  • Pilihan kontinuitas.
  • Unduhan otomatis pikeun aplikasi universal.
  • Langkung kabébasan pikeun aplikasi ti pihak katilu.
  • Perbaikan dina Apple Music.
  • Paningkatan poto.

Pembaruan parantos sayogi tina saluran anu biasa. Anu diantara aranjeunna anu anjeun paling antosan?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gersam Garcia cenahna

    Watch Os3 pakait sareng ios 10, leres?

  2.   DanielCip cenahna

    Halo, kuring gaduh Iphone 6s dina os10.01 sareng kuring dikaitkeun sareng wacht anu aya dina 2.2.2, kuring ngalakukeun sadaya léngkah pikeun ngamutahirkeun jam tapi pembaruan henteu muncul, éta nyarios yén éta parantos diénggalan. Batré OKÉ. Wifi OKÉ. Naon anu tiasa janten?

    1.    Gersam Garcia cenahna

      Naha anjeun parantos nyambungkeun kana arus sareng nganggo batréna langkung ti 50%?

      1.    17050nbr cenahna

        Leres, éta sababna kuring nyarios yén kuring ngalakukeun sadaya prosés anu dituduhkeun. Kuring henteu ningali kamungkinan ningkatkeun ka os3

  3.   Mario boccaccio cenahna

    Kuring parantos masang pembaruan ios énggal dina Apple TV 4 kuring sareng kuring parantos perhatoskeun yén pidéo aplikasi Houz henteu jalan

  4.   Oven Kosme cenahna

    Ngamutahirkeun henteu jalan saé. Jandéla dok henteu katingali.