Apple ogé ngamutahirkeun Apple TV kana vérsi 7.2

apal tv

Upami ngahibur, éta di dieu. Ieu Apple TV, alat tina mérek apel anu bakal ngarobah tipi anjeun kana alat multimédia anu hadé pikeun maénkeun eusi naon waé. Apple TV henteu leres-leres lepas di nagara-nagara sanés Amérika Serikat kusabab kaseueuran saluran anu kalebet na ngan ukur ngagaduhan hak siaran di Amérika Serikat. Nanging, anjeun tiasa teras nganggo Apple TV pikeun tiasa ningali eusi naon waé tina iDevices anjeun atanapi Mac anjeun.

Éta ogé leres yén di nagara-nagara sanés kami ogé ngagaduhan seueur saluran anu sanés (YouTube, RedBull ...) sareng iTunes Store anu kami tiasa kéngingkeun kontén multimedia sapertos pilem atanapi musik (atanapi ningali pameseran anu parantos kami anggo dina iTunes Store). Apple TV anu bakal ngagaduhan peran khusus dina layanan streaming Apple salajengna ... Kamari éta dinten update: ios anyar 8.3, OSX 10.10.3 énggal, sareng jalma-jalma ti Cupertino ogé parantos émut kana Apple TV nyandak anjeun kana versi 7.2.

Apel dina log pembaruan tina firmware anyar ieu (7.2) tina Apple TV nyarioskeun kami ngeunaan ieu:

"Parantos ningkat kinerja sacara umum ogé stabilitas Tina alatna. "

Pembaruan anu pasti bakal bakal ningkatkeun pangalaman urang sareng Apple TV urang. Apdet anu sumping di gigireun saluran kaluar HBO AYEUNA anu urang nyarioskeun dina presentasi Keynote pamungkas tina Apple Watch. Saluran anu nambihan tawaran multimédia Apple TV sareng éta sakali deui (sakedik anu urang resep) ngan ukur sayogi di Amérika Serikat.

ayeuna urang kedah tetep ngantosanPasti Apple gaduh seueur kejutan deui kanggo Apple TV sareng bakal Juni payun nalika kejutan ieu diungkabkeun. Juni bakal janten Apple bulan payun, sasih dimana aranjeunna nampilkeun kami seueur berita dina tingkat parangkat lunak, urang bakal ngantosan ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.