Apple ngumumkeun hasil kauangan Q4 2016 dina 27 Oktober

hasilna-apel-q4

Kami resep alat Apple, alat anu diénggalan taun ka taun kalayan fitur-fitur anyar. Kami parantos ningali éta nganggo Apple Watch Series 2 anu anyar (nyerep dugi ka 50 méter, GPS ...), iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus énggal (kaméra énggal, prosesor énggal, tombol home énggal), sababaraha alat énggal anu tujuanana dina bagian tina Apple nyaéta yén urang resep aranjeunna sareng urang mésér éta. Kami moal tiasa mopohokeun éta Apple mangrupikeun perusahaan sareng tina waktos ka waktos éta nampilkeun hasil pikeun investor na, sareng jelas aranjeunna kedah janten hasil anu saé ...

Apple nembé ngamutahirkeun blog berita investor na ngumumkeun yén salajengna 27 Oktober aranjeunna bakal masihan konferensi pers pikeun komunikasi hasil ékonomi Q4 2016.

Sababaraha hasil ékonomi pikeun Q4 2016, anu saluyu sareng penjualan perusahaan salami sasih Juli nepi ka Séptémber, nyarioskeun Q4 tina kalénder fiskal anu bakal pakait sareng Q3 kalénder normal (kuartal katilu taun). Sababaraha bulan di antawisna nyaéta Séptémber, émut yén dugi ka 30 Séptémber 2016 diperhitungkeun, nyaéta, Hasil ieu bakal nunjukkeun penjualan mimiti iPhone 7, iPhone 7 Plus, sareng Apple Watch Series 2 anu anyar. Penjualan anu cukup signifikan kusabab seueur penjualan anu teras dihasilkeun dina dinten-dinten mimiti alat anyar.

Hasil anu dipikaresep ku urang sadayana, tungtungna ngawula pikeun kéngingkeun ideu ngeunaan kanyataan penjualan alat-alat anyar. Oke, aya seueur anu angkat ka Apple Store atanapi toko telepon anu sanés sareng sumping deui kosong kusabab sahamna pondok, tapi, Naha Apple ngalayanan saham alit ieu? Naha éta béak kusabab paménta anu hébat anu aya? Kami bakal ngantunkeun mamang sareng terbitan hasil ékonomi ieu, Kami ngantosan anjeun dina 27 Oktober kanggo nyarios sadayana rinci ngeunaan hasil ékonomi Apple's Q4 2016.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.