Apple terus asup ios 8.1, downgrade tiasa dimungkinkeun

Turunkeun ios 8.1

Sanaos parantos lami ti saprak ios 8.1.1 ngabebaskeun, perusahaan apel tetep asup iOS 8.1 dina sadaya alat anu ngadukung firmware sapertos kitu. Naon ieu hartosna? Pokokna anjeun tiasa turun tina ios 8.1.1 atanapi ios 8.2 béta kana ios 8.1 tanpa masalah.

Pikeun mariksa status tandatangan firmwares sepanjang waktos, ngalangkungan halaman IPSW.me anjeun bakal tiasa terang pembaruan anu tiasa anjeun pasang dina unggal alat. Sakumaha urang tiasa tingali, ayeuna ios 8.1 masih ditandatanganan janten enya anjeun katinggali kahoyong jailbreak atanapi anjeun diupdate ku salah, masih aya ubarna.

Kumaha cara nurunkeun tingkat ka ios 8.1 nalika Apple nandatanganan éta

Ios 8.1

Hal anu anjeun kedah laksanakeun unduh ios versi 8.1 éta saluyu sareng alat anjeun. Ieu mangrupikeun tautan pikeun diunduh langsung tina server Apple:

Sakali download parantos réngsé, urang kedah buka iTunes sareng pencét kenop dina keyboard urang anu gumantung naha urang nganggo Windows atanapi Mac, éta bakal salah sahiji atanapi anu sanés. Dina kasus Windows, urang kedah nahan tombol Shift (Shift) sateuacan mencét tombol Restore sareng upami urang nganggo Mac, konci éta kanggo mencét janten konci Alt.

Upami sadayana parantos lancar, jandela anyar bakal kabuka anu bakal ninggalkeun urang angkat ka rute di mana mangrupikeun vérsi ios 8.1 anu parantos kami unduh. Urang kedah milih file anu diunduh sareng ngantepkeun prosés na réngsé.

Émut, upami anjeun parantos kaleungitan sadayana sabab anjeun parantos ngapdet kana ios 8.1.1, ieu mangrupikeun salah sahiji cara pikeun turun tingkat. Sakumaha biasa, aya résiko sapertos Apple tiasa ngeureunkeun panandatanganan ios 8.1 iraha waéKusabab kitu, ati-ati di luhur sadayana. Upami prosés na parantos saé pikeun anjeun, ayeuna waktosna kanggo ngalakukeun jailbreak anu teu dibérésan nganggo Pangu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

45 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Victor cenahna

    Halo, abdi ngalaksanakeun saléngkah-saléngkah, modél abdi gsm sareng kuring nampi pesen kasalahan yén firmware na henteu cocog. Naha?

    1.    Nacho cenahna

      Alat naon anu anjeun gaduh sareng firmware naon anu parantos anjeun unduh?

  2.   Q cenahna

    Ngan dinten ieu kuring kedah mulangkeun kusabab aya kasalahan dina iPhone nalika masang tweak Cydia. Kuring sieun kuring bakal tetep dina 8.1.1 tanpa jailbreak, tulisan ieu parantos mangpaat pisan pikeun kuring. Hatur nuhun

  3.   Dani cenahna

    Kuring gaduh masalah anu sami sareng victor; »Error firmware henteu cocog» dina kasus kuring kuring henteu pernah ngalaman 8.1 Tapi upami anjeun tetep asup anjeun moal ngagaduhan masalah.

    Salam, mugia aya anu tiasa ngabantosan urang 🙂

    1.    Talion cenahna

      Éta kajantenan nalika anjeun ngaunduh firmware anu sanés ti alat anjeun (éta henteu aya hubunganana sareng tandatangan), contona anjeun unduh ios 8.1 kanggo iPhone 6 Plus anu gaduh iPhone anjeun 6. Sugan anjeun tiasa netepkeun detil alat anjeun pikeun tingali naha anjeun ngaunduh firmware anu leres 😉

  4.   Jose Pina cenahna

    Kuring gaduh iPhone 5S, tapi kuring henteu terang mana anu bakal diunduh ... CDMA atanapi GMS, sigana éta anu terakhir, tapi naon hartosna masing-masing?

    Hatur nuhun !

    1.    Talion cenahna

      Dasarna aya dua standar komunikasi, upami telepon anjeun ngagaduhan sim (atanapi sim sim / nano sim, jst) anjeun ngagaduhan GSM upami henteu anjeun ngagaduhan CDMA (ieu henteu nganggo SIM).

      1.    yo cenahna

        Sigana kuring mah anjeun henteu acan maca panjelasan na. Upami ngagaduhan SIM nyaéta GSM, tapi upami henteu SIM éta nyaéta CDMA ……. IPhone 5S kalayan baki SIM nyaéta GSM, tapi anjeun tiasa ngalebetkeun SIM, éta CDMA. Jelas mustahil.

        1.    Talion cenahna

          Éta anu dimaksad ku

  5.   Victor cenahna

    Kasus kuring nyaéta iphone 5s model a 1457 nyaéta ti jeruk Spanyol firmware anu sakuduna dituju janten gsm sareng kuring parantos nyobian 5 kali sareng teu aya kasalahan firmware teu cocog. Solusi naon !? Punten

    1.    Talion cenahna

      Naha anjeun nganggo pangatur unduh pikeun ngaunduh firmware? sakapeung upami anjeun henteu nganggo pangurus unduhan kaganggu teras anjeun ngalaman masalah masang file anu diunduh sawaréh, upami henteu anjeun tiasa nyobian ngaunduh tina halaman anu sanés ...

  6.   Nacho cenahna

    Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng tautan dina posting, ieu mangrupikeun halaman dimana anjeun ogé tiasa kéngingkeunana: http://www.getios.com/

  7.   Victor cenahna

    Naha aya anu terang pastikeun yén firmware kanggo iphone 5s spanyol model spanyol A1457

  8.   Ajag Diego cenahna

    Hatur nuhun pisan kana inpormasi na !! Saatos sababaraha dinten ngantosan kuring tiasa malikkeun iPhone 6 anu sumping sareng ios 8.0.2 dugi ka 8.1 .. !! Jailbreak…. !!!

  9.   Koswara cenahna

    iphone victor henteu tiasa dipulihkeun kusabab file firmware henteu cocog, butuh 4 usaha pikeun 4 unduhan firmware ti dieu sareng tautan batur sapagawean anu kuring nempatkeun; kuring gaduh versi 8.1.1 sareng kuring ngarep-ngarep solusi, saha anu tiasa nyungkeun éta punten

  10.   Ajag Diego cenahna

    Upami iPhone anjeun mangrupikeun A1457 ieu kedahna firmware http://appldnld.apple.com/iOS8.1/031-09453.20141020.XRmMG/iPhone6,2_8.1_12B411_Restore.ipsw

  11.   Victor cenahna

    Ok., Kuring badé nyobian deui naon anu kajantenan., Ayeuna kuring nyaritakeun, hatur nuhun ajag!

  12.   Manuel cenahna

    Kuring parantos ngaunduh firmware tina 6 plus dina duanana tautan sareng éta masihan kuring yén kasalahan anu teu cocog, kuring gaduh 6 plus sareng henteu ... Abdi sieun éta bakal tetep di iOS 8.1.1

  13.   Toni cenahna

    Ngeunaan kasalahan kasaluyuan anu aranjeunna koméntar, éta direngsekeun ku muka Terminal dina mac sareng nambihan # nalika kasalahan némbongan, pencét langkung seueur inpormasi sareng anjeun bakal ningali naon anu kuring carioskeun

  14.   Victor cenahna

    Ajag !!! Nuhun kuring sono ka turun tingkat !! Sareng jailbreak !! Nuhun !! Kalayan tautan anu anjeun nempatkeun kuring

  15.   Ajag Diego cenahna

    Ok Victor, abdi resep éta ngabantosan anjeun .. !! Kalayan resep pisan.! Éta naon anu urang pikeun sobat!

  16.   Manuel cenahna

    Kuring parantos nyobian sarébu kali pikeun downgrade dina pc Windows kuring sareng teu nanaon ... Kuring ngamutahirkeun iTunes upami éta kagagalan sareng teu aya jalanna, kuring parantos ngaunduh tina situs anu béda iOS 8.1 kanggo iPhone 6 plus sareng teu aya anu teu tiasa ...

  17.   Jose Pina cenahna

    Kuring parantos ngaunduh 4 kali tina halaman anu béda sareng éta salawasna masihan kuring kasalahan anu sami ... "firmare not kompatibel"
    Naha Apple parantos lirén ngadaptarkeun ios 8.1?

    Naon anu kuring salah lakukeun?

    Kuring parantos ngaunduh versi 8.1 pikeun iphone 5s GSM,
    Aranjeunna ngarobih iPhone abdi di toko Apple sababaraha dinten ka pengker sareng aranjeunna masihan ka kuring diénggalan ka ios 8.1.1 (éta dibarengan ku 7.1.2) Kuring bébéja anjeunna henteu ngamutahirkeunana, tapi anjeunna keukeuh sareng kumargi aranjeunna parantos ngarobahna kanggo anu énggal, anjeunna henteu kuring badé nempatkeun masalah. Tapi teu aya jalan pikeun nurunkeun kana 8.1

    Abdi henteu resep 8.1.1 sabab kuring perhatoskeun pisan yén umur batre na parantos murag.

  18.   alex cenahna

    Bantosan rerencangan punten ... Abdi gaduh modél Iphone 5S ME433E / AI ngaunduh IOS 8.1 Tapi henteu saé ... kuring nurunkeun GSM tapi teu nanaon ... Kuring ayeuna nuju IOS 8.1.1 sareng kaleungitan jailbreak ... Nuhun !

    1.    Ajag Diego cenahna
  19.   jantongf cenahna

    Abdi ngagaduhan Ipad 4 GSM sareng kuring henteu tiasa lebet ka IOS 8.1 ogé, éta henteu cocog, kamari éta henteu kéngingkeun deui, naha henteu lebet deui? hatur nuhun

  20.   Oscar cenahna

    Hai, kuring gaduh patarosan. Abdi nembé panjara Iph6 kuring. Dina kasus kedah ngalakukeun restorasi, anjeun bakal kaleungitan Penjara, leres? Upami kitu, maka kuring ngan ukur tiasa masang 8.1.1? Atanapi aya cara pikeun nempel kana 8.1 sareng ngulang Jail?

    Gracias!

    1.    Ajag Diego cenahna

      Oscar, upami dina waktos anjeun badé mulangkeun iPhone anjeun, Apple masih nandatanganan ios 8.1, moal aya masalah.
      Patarosanna dugi ka iraha Apple badé asup ios 8.1 ....?

  21.   Leobo cenahna

    Kuring parantos ngaunduh ios 8.1 sababaraha kali pikeun 5S GSM sareng kuring kéngingkeun file firmware anu sauyunan !!! sareng handapeun hiji anu saluyu sareng kuring !!!! punten ngabantosan! Abdi teu tiasa masihan langkung ku gagalna WIFI !!!!!!! sareng telepon abdi janten panas pisan; (

  22.   Ajag Diego cenahna

    Tempatkeun model iPhone masing-masing, tempatna di tukang éta sok aya dina bentuk AXXXX, sareng ku kituna kuring tiasa ngabantosan anjeun ku nempatkeun firmware anjeun.

  23.   Ajag Diego cenahna
  24.   Ajag Diego cenahna

    Oscar, upami dina waktos anjeun badé mulangkeun iPhone anjeun, Apple masih nandatanganan ios 8.1, moal aya masalah.
    Patarosanna dugi ka iraha Apple badé asup ios 8.1 ....?

  25.   Manuel cenahna

    Modél abdi A1524 tapi kuring parantos ngaunduh firmware ti sababaraha situs sareng teu aya ...

    1.    Ajag Diego cenahna

      Dina hal ieu éta pasti aya masalah sanés, kusabab ngan aya hiji firmware pikeun iPhone 6 Plus, pesen naon anu ditingalikeun ku iTunes anjeun?

  26.   Manuel cenahna

    Pesen anu ditingalikeun ka kuring nyaéta yén firmware henteu cocog, kuring ngamutahirkeun iTunes dina komputer kuring, sareng malah nyobian di MacBook pro bapak kuring sareng teu nanaon, éta nunjukkeun kuring pesen anu sami. Kuring nganonaktifkeun pilihan pikeun "mendakan iPhone kuring" sareng teu nanaon ...

  27.   Isidro cenahna

    Halo, telepon abdi 6 sareng modél na A1586, hatur nuhun pisan parantos ngabantosan kuring.

  28.   kembar cenahna

    Kuring gaduh iphone 4s A1387 kalayan 8.1.1 sareng abdi hoyong turunkeun ka 7.xx Kuring henteu sanggup kusabab masalah anu sami anu dilaporkeun henteu cocog, kuring bakal nyobian nurunkeun ka 8.1 heula

  29.   kembar cenahna

    anjeun moal tiasa 🙁

  30.   konci cenahna

    Naha anjeun terang naha aranjeunna tetep daptar dinten ayeuna ????

  31.   Michael Z cenahna

    Hei sobat sareng kanggo modél hawa iPad A1474 kumaha éta?

  32.   Juli cenahna

    Halo, kuring hoyong terang kunaon kuring henteu tiasa turun tina iOS 8.1.1 iOS 8.1 masihan kuring kasalahan sareng Abdi bosen nyobian sareng namas Abdi henteu gaduh iPhone 5c Abdi henteu terang naha éta gsm atanapi cdma sareng kuring parantos ngaunduh duanana bisi aya sareng teu aya anu tiasa ngabantuan kuring hatur nuhun

  33.   Juli cenahna

    IPhone 5c modél A1532 Abdi salah sahiji patarosan sateuacanna

  34.   Jose Pina cenahna

    Éta parantos dianggo pikeun kuring ... Kuring ngaunduh vérsi global tina sérver anu sanés sareng éta tiasa dianggo, upami sanés sanés GSM— anu ieu (iPhone 6,2_8.1_12B411_Restore.ipsw) sanaos disangka iPhone mah nganggo kartu sim sareng kuduna mah parantos ngaunduh vérsi 6,1, 8.1 - tapi parantos bosen ngaunduh sababaraha kali tanpa hasil, kuring ngaunduh anu sanés sareng éta hasil !!! Kuring parantos atos turun ka ios XNUMX
    Sugan éta kusabab éta iphone ngagantian, kumargi milikna dirobih ku garansi.

  35.   panganteur cenahna

    Kuring gaduh 2 mamang iphone kuring nyaéta 4s A1387 kalayan IOS 5.1 (sepuh pisan) Abdi hoyong ngapdet deui tapi aranjeunna nyarios ka kuring yén Apple "henteu acan asup IOS 7.1" sareng kuring gaduh mamang ngeunaan ngamutahirkeun ka 8.1.2. Naon anu anjeun nyarankeun? Sareng naon hartosna yén aranjeunna henteu asup deui?

  36.   LRGV cenahna

    INTERMEDIOLAB Kuring nyarankeun IOS 7.1.2 pikeun A1387 8.1.2 anjeun ngajantenkeun 4-an sakedik lambat sareng bijaksana sareng ningkatkeun suhu anu nyababkeun karuksakan otak alat.