Apple terus mingpin penjualan jam tangan pinter dina kuartal katilu taun ieu

Naon tina Kasuksésan Apple Watch tanpa ragu éta masihan tésis ngeunaan perdagangan industri éléktronik dina abad XXI. Éta mangrupikeun smartwatch anu paling mahal di pasar, anu maksa anjeun gaduh iPhone, kalayan persaingan anu hébat dina hal pasokan alat-alat sanés, sareng éta terus janten pamimpin penjualan sadunya. Dua jempol, Apple.

Angka-angka pikeun kuartal katilu taun ieu parantos dipikaterang, sareng penjualan Apple Watch dina tilu bulan ieu parantos 2.300 juta. Ampir euweuh.

Numutkeun laporan anyar ti Counterpoint Panalungtikan, Apple tetep pamimpin pasar dina industri jam tangan pinter, ogé dina kuartal katilu taun ieu. Éta parantos naék pangsa tina total penjualan jam tangan global ku 2 poin dibandingkeun taun kamari.

Apple parantos ngaluarkeun smartwatch pertengahan tingkat kahijina, éta Apple Watch Se, salami saparapat cenah, sareng éta parantos diperhatoskeun, tanpa diragukeun. Kalayan harga 299 Euro, éta parantos ditampi ku pasar, nunjukkeun Counterpoint Research dina tulisan na.

Apple ngahontal $ 2.300 milyar

Penjualan Smartwatch

Apple Watch terus jadi anu laris.

"Dina hal penjualan, posisi Apple bahkan langkung kuat," saur Sujeong Lim, dina tulisanana. "Dina kuartal katilu, éta ngahontal $ 2.300 milyar, ampir satengah tina penjualan smartwatch global sareng a 18% kanaékan dibandingkeun sareng jaman anu sami taun kamari ”.

Anjeunna tungtungna nyerat penjualan éta ningkat 6% dina kuartal katilu 2020 dibandingkeun sareng jaman anu sami taun kamari. Lima merek top (Apple, Huawei, Samsung, BBK sareng Fitbit) nyumbang langkung ti 66% tina total kiriman. Sareng Cina sacara luas nyusul AS janten pamimpin pasar saatos tujuh suku berturut-turut dimana penjualan smartwatch langkung difokuskeun ka Amérika Serikat sareng Éropa tibatan nagara-nagara Asia.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.