Apple teu kaduga ngajalankeun ios 8.4.1 ngalereskeun masalah sareng Apple Music and Beats 1

update-ios

Teu aya anu ngarepkeun dirina, tapi Apple parantos ngaluncurkeun dinten ayeuna dinten Kemis, leres, dina waktos anu biasa, iOS 8.4.1. Versi ieu, kalayan beurat pisan, kalebet perbaikan sareng perbaikan bug pikeun Apple Music and Beats 1, Janten pantes éta, kacuali sistem anjeun henteu goréng, anjeun antosan sateuacan masang versi anyar ieu. Éta kamungkinan yén aya sababaraha masalah sareng batréna atanapi, sapertos dina ios 8.4, nganggo GPS atanapi WiFi. Salaku tambahan, kamungkinan pisan yén pérsi ieu henteu tiasa rentan ka jailbreak. Anjeun gaduh sadayana daptar berita resmi saatos luncat.

Anjeun anu parantos bérés jailbreak, ngajauhan versi ieu. Tétéla, dina daptar perbaikan kaamanan, Apple parantos nambalan garapan anu dianggo pikeun jailbreak sareng TaiG Jailbreak. Éta bakal diarepkeun, sadayana bakal nyarios. 

Naon Anyar di ios 8.4.1

  • Ngalereskeun masalah anu ngahalangan Perpustakaan Musik iCloud tina teu diaktipkeun.
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun musik nambihan disumputkeun nalika Apple Music disetél pikeun ngan ukur mintonkeun musik offline.
  • Cara anyar parantos disayogikeun pikeun nambihan lagu kana daptar nalika teu aya daptar anu sayogi.
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun karya seni anu béda pikeun albeum ditampilkeun dina alat sanés.
  • Direngsekeun sababaraha masalah anu dialaman seniman nalika ngirim ka Connect.
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun tombol "Resep" henteu tiasa dianggo sapertos anu diarepkeun nalika ngupingkeun Beats 1.
  • Aranjeunna parantos dikonfirmasi parantos ngalereskeun tilu garapan anu dianggo dina panjara paling anyar. 

Sanaos henteu aya dina daptar, sigana ogé bakal kalebet perbaikan bug sapertos bug anu dipikanyaho ngabalukarkeun GPS janten akurat atanapi anu sanés nyababkeun alat janten langkung panas tibatan anu diarepkeun.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Marcelo Carrera cenahna

    Uuuuy sieun éta !! … Naha anjeun pikir aranjeunna bakal ngalereskeun éta ngan ukur pikeun anjeun? .. Ieu sanés sobat ... Upami anjeun henteu resep, anjeun robih sareng éta waé. Perusahaan-perusahaan ieu henteu pantes diancam.

  2.   ;) cenahna

    Kuring miharep batréna ningkat !! ios 8.3 saé pisan pikeun kuring ampir 10 jam panggunaan sareng iPhone 6 kuring

  3.   Hector Labra cenahna

    NOBODY DITUNGGU KANA ???
    Leres, ajjajska jelas pisan upami sadayana terang yén betas énggal kaluar unggal 2 minggu, sanaos sanés beta 3, tapi versi resmi

  4.   Dolores Villanueva cenahna

    Joer !!! Apple upami dina nanaon nyaéta IOS 9.

  5.   tujuan cenahna

    mmm?

  6.   andr1u cenahna

    Kuring boga ragu naha nempatkeun 8.4 sateuacan aranjeunna lirén nandatanganan atanapi cicing di 8.3 (kusabab Jailbreak). Jailbreak Ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling stabil anu kuring tingali ti iOS5 ...

    Naha aya anu nganggo ios 8.4 mastikeun yén jailbreak stabil sakumaha 8.3 sareng aya solusi pikeun masalah pemanasan, GPS sareng batré anu kasohor?

    Hatur nuhun pisan.

    1.    Marcos cenahna

      andr1u kuring ngalaman jailbreak di ios 8.3 sareng 8.4 sareng kuring tiasa mastikeun yén éta sami waé stabilna .. ogé seuseueurna tweak parantos aya dina ios 8.4

  7.   Joel cenahna

    Éta stabil, sareng kuring henteu ngagaduhan masalah sareng pemanasan, GPS atanapi batré. Éta ogé leres kuring nganggo Apple Music sakedik.

  8.   konsultasi cenahna

    Kuring gaduh pamundut, iPhone 6 anyar kuring sumping dinten ayeuna sareng kuring nyimpulkeun yén éta bakal sumping sareng ios 8.0. Abdi nembé parios sareng apel nuju ios 8.4 sareng 8.4.1. Naha aya cara pikeun masang 8.4 upami kuring kéngingkeun sateuacan apel lirén ngadaptarkeunana?
    Hatur nuhun sateuacanna

    1.    andr1u cenahna

      Unduh 8.4 tina ipsw.me sareng pasang tina iTunes.

  9.   Sebastian cenahna

    Darío mulangkeun telepon anjeun sareng ngapdet ...

  10.   Yesus cenahna

    Aranjeunna henteu namina dimana-mana, tapi éta ngaleungitkeun masalah anu kuring ngalaman nalika nganggo kaméra kumargi kuring dipasang 8.4, unggal-unggal kuring nyobian nganggo kaméra éta gagal, kuring kedah mareuman telepon sareng tiasa nganggo. kaméra sareng kirang ti satengah jam upami kuring hoyong nganggo kaméra deui hal anu sami kajadian. Kusabab kamari kuring masang 8.4.1 sareng kuring henteu kedah mareuman telepon pikeun tiasa nganggo kaméra. IPhone 4s 32 Gb.

  11.   NoDiS cenahna

    Kuring parantos ngamutahirkeun sareng ngahapus sadaya lagu anu kuring unduh tina iphone kuring. Kuring kedah ngadamel deui langganan ... Bad Apple, goréng, henteu sapertos kitu

  12.   Pantun cenahna

    Naon anu aranjeunna lakukeun kana alatna anu goréng pisan

  13.   Manual Jose cenahna

    Dupi anjeun ngabantosan kuring hoyong milarian iPhone 5c sareng iTunes sareng kuring nampi kasalahan anu teu dikenal (1) anu anjeun nyarankeun ku kuring.

  14.   Fede cenahna

    Kuring nembé nganyarkeun sareng éta moal ngantep kuring ngirim pidéo ku naon aplikasi, naon anu salah ieu?

  15.   Olaia cenahna

    Kalayan 8.4.1 éta henteu ngantep kuring masihan hubungan ka kontak sapertos indung, bapa, sareng sajabana. Éta ngan ukur masihan kuring pilihan bos, pasangan sareng asistén. Aya solusina?