Apple tungtungna ngumumkeun AirTags anu ditunggu-tunggu

 

Berita teras-terasan dina acara usum semi. Apple nembé ngumumkeun AirTags salaku unik di pasar. Customizable sareng emojis, aranjeunna bakal tiasa dianggo sapertos anu diarepkeun dina aplikasi Find My and bakal ngagaduhan sistem lokasi anu unik. Jaringan FindMy bakal didamel, dimana aranjeunna tiasa ayana tanpa ngirangan privasi pangguna. "Objek aya, sanés jalma" sabab Apple parantos tiasa ngumumkeun. Sistem anyar anu disebut Precision Finding bakal milarian AirTags sareng iPhone bakal tiasa nyarioskeun urang kumaha jalanna sareng indikasi anu tepat berkat bantosan ogé tina akselerometer. Dimimitian dina a harga $ 29, gabungan tina sababaraha ogé ditawarkeun dina harga anu langkung murah tibatan paméséran individu sareng édisi khusus dina kolaborasi sareng Hermes.

Dina pangwangunan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.