Aplikasi Kompatibel Touch ID Pangsaéna

Toél-ID-iPhone-5s

Hatur nuhun ka ios 8 sareng integrasi aplikasi ti pihak katilu, urang tiasa ngaraosan Touch ID pikeun ngajaga sareng ngamankeun pameseran, catetan, kecap akses sareng jinis data aplikasi anu sanés.

Ngumpulkeun Anu ayeuna janten aplikasi anu paling ngamangpaatkeun fungsi ieu, kami mendakan sababaraha anu dipikaterang ku sadayana sareng anu sanés henteu seueur.

1Password

1Password - Manajer Sandi (Tumbu AppStore)
1Password - Manajer Sandibebas

1Password mangrupikeun salah sahiji aplikasi karesep kuring sareng ayeuna ngamungkinkeun dgampang ngahalangan aplikasi éta nyalira ngagunakeun Touch ID. Sapertos kecap konci induk, Touch ID tiasa disetél pikeun muka konci aksés dina interval pamundut anu bénten-bénten, sanaos kata sandi indukna diperyogikeun upami ngabalikan deui alatna.

Scanner Pro

Scanner Pro: Scanner PDF (Link AppStore)
Scanner Pro: Scanner PDFbebas

Upami anjeun gaduh pancegahan atanapi kedah nganggo iPhone salaku scanner, ieu aplikasi anu ngagaduhan réspon anu pangsaéna, henteu ngan ukur dina tingkat gambar, tapi ogé dina tingkat konéksi sareng platform anu sanés. Aya anu pasti dokumén anu meryogikeun panyalindungan Ku kecap akses, tah, ieu mangrupikeun anekdot ti saprak ayeuna anjeun tiasa ngajagi aranjeunna nganggo Touch ID.

Amazon

Amazon Mobile (AppStore Link)
Amazon Mobilebebas

Ayeuna Amazon (henteu di sadaya nagara, éta bakal diintegrasi sacara progresif) ngamungkinkeun mésér di toko online na ngalangkungan Touch ID sahingga henteu meryogikeun ngalebetkeun kecap akses streamlines sareng ngamankeun prosés paméséran. Éta mangrupikeun pilihan anu ditawarkeunana, éta henteu datangna sacara standar.

Layar VNC

Layar (Tautan AppStore)
layar19,99 €

Layar VNC mangrupikeun aplikasi desktop jauh anu pangsaéna, henteu ngan ukur pikeun iPad tapi ogé pikeun iPhone. Konfigurasi sareng panggunaan saderhana sareng nganggo integrasi Touch ID anu kaamanan sareng ngajantenkeun aksés desktop langkung gancang.

LastPass pikeun Palanggan Premium

Pangatur Sandi LastPass (Tumbu AppStore)
LastPass Manajer Kecapbebas

Éta mangrupikeun pangatur kecap konci anu sanés. Nalika browsing di Safari anjeun tiasa nganggo Touch ID pikeun ngeusian login tina halaman wéb naon anu anjeun gaduh akun. Éta ngahasilkeun navigasi langkung gancang dina wéb dimana anjeun henteu tetep sési dibuka.

iNotes Kolong

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Aplikasi catetan saderhana ieu ngamungkinkeun anjeun ngabagi catetan anjeun sareng sadaya alat ios anjeun sareng ngajagi aksés ka éta ku kecap konci atanapi Touch ID.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pabloico cenahna

    Patarosan ngeunaan 1password, naha anjeun tiasa muka konci aplikasi ku sidik anjeun? Kahiji kalina éta naroskeun ka kuring pikeun kecap akses atanapi upami kuring henteu nganggona sadidinten éta naroskeun deui kecap akses kuring, pikeun kuring éta henteu terintegrasi, kuring hoyong hilap kecap akses, langkung ti naon waé sabab éta langkung gancang nempatkeun ramo kuring.

    hatur nuhun

    1.    Pabloico cenahna

      Oke, kuring ngajawab sorangan. Éta masalah, éta naroskeun ka anjeun saatos 30 dinten atanapi hurungkeun deui telepon. Kuring bakal nyobian deui

  2.   Elmike11 cenahna

    Mudah-mudahan urang bakal ningali panggunaan Touch ID dina aplikasi sadidinten: Facebook (sareng messenger), Twitter, WhatsApp ... Hayu, anu penting.

    Sareng anu di bumi: poto, pesen sareng mail. (Henteu kakantun iWork's) yén teu aya anu ngarugikeun aranjeunna.
    Hanjakalna, Jailbreak kedah ditarik supados tiasa dianggo idéal ...

    Salam.