Aplikasi anu paling hadé pikeun gambar nganggo Apple Pencil dina iPad Pro

Kusabab diluncurkeun resmi na, Apple Pencil sakedik demi sakedik kasohor, sahenteuna dina alat anu cocog, ngan ukur modél iPad Pro. Ogé kalayan datangna ios 11, Apple parantos masihan langkung penting tibatan nalika ngagaleuh iPad Pro urang ampir kapaksa mésér Pensil Apple babarengan.

Kusabab diluncurkeun, seueur palaku kulit anu parantos adaptasi kana aplikasina janten saluyu sareng Apple Pencil sareng ayeuna urang tiasa milarian sajumlah ageung aplikasi, aplikasi anu bakal kami nunjukkeun ka anjeun dina tulisan ieu, sahenteuna anu pangpentingna, sanaos kami ogé bakal ngahaturanan rohangan pikeun ngobrol ngeunaan anu mana kami ogé tiasa nganggo tapi dugi ka tingkat anu kirang.

Aplikasi gambar cocog sareng Apple Pencil

Pixelmator

Kami henteu tiasa ngamimitian ku aplikasi anu sanés mangrupikeun salah sahiji anu paling sering dianggo ku pangguna anu ngédit poto dina iPad. Pixelmator salian maturan kami dukungan pikeun file Photoshop PSD nempatkeun kana pembuangan urang sajumlah ageung alat anu tiasa urang anggo ku cara anu langkung raoseun sareng saderhana ku Apple Pencil.

Pixelmator (Tautan AppStore)
Pixelmator5,99 €

Procreate

Sanaos leres yén ku Pixelmator urang tiasa mendakan sababaraha watesan nalika nyebatkeun imajinasi urang, sareng Procreate sadayana watesan éta lengkep dihapus. Procreate dirancang pikeun ilustrator, anu ngagaduhan alat-alat anu teu aya tungtungna pikeun nyiptakeun gambar atanapi komposisi naon waé anu aya dina pikiran.

Procreate nawiskeun kami 128 sikat, sikat anu urang ogé tiasa ngaropea pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan khusus urang, hemat otomatis, kamungkinan ngabatalkeun perobihan dugi ka 250 tingkat ... Ieu mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu disebut penting pikeun pangguna naon waé anu nganggo iPad Pro sareng Apple Pencil.

Procreate (AppStore Link)
Procreate10,99 €

Autodesk SketchBook

Alat anu pang populerna anu sanésna ditandatanganan ku perusahaan Autodesk, klasik dina dunya animasi sareng desain grafis. Autodesk SketchBook nawiskeun kami dugi ka 170 sikat khusus, dukungan kanggo file dina format Phosothop (PSD), éta cocog sareng lapisan sareng nawiskeun kami antar muka anu dirancang pikeun nyéépkeun sakedik waktos nalika ngadamel atanapi ngarobih gambar urang.

Autodesk SketchBook (Link AppStore)
Autodesk SketchBookbebas

Astropad

Salian ngamungkinkeun urang ngadamel gambar naon waé, Astropad ogé ngamungkinkeun sambung sareng Mac kami ngalangkungan Wifi atanapi USB pikeun ngagambar langsung dina aplikasi Photoshop tina Mac kami ti iPad Pro kami sareng Apple Pencil, fungsi anu ngan ukur ditawarkeun ku Astropad pikeun kami sareng anu tiasa narik pisan pikeun kelompok ilustrator, ilustrator ... Astropad damel ngalangkungan sistem langganan upami urang hoyong ngamangpaatkeun sadayana pungsina anu nawiskeun na aplikasi, sanaos kami ogé tiasa milih mésér versi standar kalayan watesan anu tangtu.

Astropad Standar (Tautan AppStore)
Standar Astropad32,99 €
Astropad Studio (Link AppStore)
Astropad Studiobebas

garis

Linea nawiskeun sababaraha rupa warna anu tos ditangtukeun ku lapisan sareng témplat anu gampang diatur. Éta ngadukung iCloud Sync pikeun tiasa teraskeun damel batur dina alat. Anu leres-leres ngajantenkeun Linea némbongan dina daptar ieu nyaéta panganteur na anu saderhana sareng gampang dianggo, idéal pikeun jalma-jalma anu ngagaduhan pangetahuan anu leres nalika ngagunakeun jinis alat digital ieu nalika ngagambar.

Garis Sketsa (Link AppStore)
Garis skétsabebas

Catetan Apple

Apple sacara asli nawiskeun kami aplikasi Catetan, pérsi anu dasar pisan ku cara urang tiasa ngamimitian ngalakukeun léngkah munggaran urang dina dunya desain grafis sareng Pensil Apple. Jelas pilihan kustomisasi sareng éditan mangrupikeun pilihan anu leres, tapi upami Apple Pencil parantos salawasna narik perhatian anjeun dina hal ieu sareng anjeun henteu hoyong nanem modal dina aplikasi tina jinis ieu dugi ka anjeun leres-leres mastikeun, aplikasi Catetan mangrupikeun pilihan anu saé


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.