Aplikasi Cuaca Yahoo diénggalan ku bewara harian

Potret layar Yahoo Weather

Aplikasina Cuaca Yahoo henteu diragukeun salah sahiji aplikasi anu pangsaéna pikeun terang Ramalan cuaca dina iPhone kami, hiji deui pilihan lengkep sareng detil tibatan aplikasi cuaca asli dina ios. Aplikasi ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling diunduh dina katégori na pikeun penampilan sareng minimalisna, dilélér taun kamari dina kontes desain, éta ogé mangrupikeun aplikasi universal anu ngamungkinkeun para pangguna iPad gaduh aplikasi cuaca, sabab aranjeunna kakurangan. Anjeun ayeuna nampi pembaruan anu penting anu ngamungkinkeun kami nampi bewara ramalan cuaca.

Kalayan update Yahoo Weather sareng Vérsi 1.5.6 parantos sayogi pikeun diunduh dina alat kami kami tiasa nampi mutahir dua bewara perkiraan cuaca di tempat anu dipikahoyong, boh tempat dimana urang aya, sareng tempat anu dipikahoyong. Pikeun ngonpigurasikeun béwara ieu kami bakal mencét ikon tina 3 garis dina sudut kénca luhur aplikasi sareng kami bakal ngagulung kana konfigurasi. Sakali aya bewara harian urang tiasa ngaktipkeun atanapi mareumanana na netepkeun waktos anu kami hoyong nampi aranjeunna sareng tempat bewara anu dipikahoyong. Idéalna, anjeun kedah ngonpigurasikeun aplikasi pikeun nampi hiji bewara perkawis cuaca di énjing-énjing sareng béja anu sanés siang atanapi sonten kanggo nyiapkeun énjingna.

Setélan bewara

Ieu mangrupikeun fitur anyar anu bakal ngajarkeun urang ngeunaan waktos anu diarepkeun bari henteu kedah ngaliwatan aplikasi, ngan ku konsultasi inpormasi dina béwara kami bakal ngagaduhan waktos anu diarepkeun di lokasi anu dipikahoyong atanapi kota di ujung jari. Hal anu pangsaéna nyaéta aplikasi Cuaca Yahoo nyaéta bebas sareng urang tiasa nampi kabaruan ieu ti ayeuna ku ngaktifkeun bewara dina aplikasi. Anjeun tiasa ngaunduh aplikasi tina App Store atanapi ti link yén urang tambahkeun dina garis ieu.

Kumaha saur anjeun ngeunaan pembaruan Cuaca Yahoo?

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Roberto cenahna

    Ieu ngandung harti yén masihan kami inpormasi sapopoé sareng lokasi bakal mangaruhan pisan konsumsi batré iphone kami. Pribadi, éta henteu cocog sareng kuring sapertos kitu. Abdi resep kana aplikasi Chanel cuaca.

    1.    LokalisasiOff cenahna

      Anaking, dina tahap ieu kahirupan, anjeun henteu terang yén lokasi na tiasa ditumpurkeun? éta sabenerna naroskeun nalika anjeun masangkeunana.

  2.   David cenahna

    Hayu urang tingali, kuring henteu terang naha anjeun henteu nyobian sateuacanna sareng yahoo ngirimkeun anjeun catetan nyarios naon anu anjeun kedah nyerat.
    Dinten anjeun nyebarkeun berita, kuring muka App sareng ngaktipkeun bewara tina aplikasi dina iPhone sareng iPad. Ningali teu aya anu kajantenan, kuring nyerah App sareng masang deui, béja tetep henteu sumping. Kuring parantos tiasa kéngingkeun bewara kanggo sumping, tapi harga sabaraha ... Nyanggakeun kuring ngajelaskeun, upami anjeun parantos nutup aplikasi, béja henteu sumping, sareng upami aplikasi kabuka sareng anjeun nganonaktifkeun pembaruan di tukang, oge Anjeun kedah gaduh aplikasi aktip (sareng ngamutahirkeun di tukang) dina waktos bewara (kanggo éta kuring muka aplikasi sareng ningali éta dina jam-jam anu dipikaresep ku kuring) atanapi muka App sareng ngantepkeun éta aktip teras-terasan di tukang. ...

  3.   David cenahna

    Hal sanésna, éta henteu nunjukkeun prediksi, béja diwangun ku: ikon awan / matahari / hujan, nami kota sareng suhu dina waktos éta
    Éta henteu prediksi