Aplikasi iga's MEGA ngagaduhan pembaruan ageung

mega-ipad

Seueur anjeun bakal terang MEGA, panerusna jasa panyimpenan awan ka MegaUpload almarhum, kumaha kirangna éta, MEGA ngagaduhan aplikasi pikeun ios, anu sanaos henteu goréng, urang tiasa nyarios yén éta henteu saé, tapi, nembé éta parantos nampi pembaruan anu rada pikaresepeun éta ningkatkeun kamungkinan sareng kagunaanna dina alat ios kami. Layanan awan ieu nawiskeun kami dugi ka 50GB rohangan gratis anu tiasa kami atur sakumaha anu dipikahoyong ku kami ngalangkungan aplikasi ieu, kusabab halaman wéb na henteu sapinuhna cocog sareng Safari sareng masihan masalah-masalah anu tangtu.

Sakumaha anu parantos urang sebutkeun, MEGA nawiskeun 50GB panyimpenan gratis, tapi urang tiasa milih pilihan anu béda tina MEGA Pro, ningkatkeun panyimpenan sareng bandwidth pikeun € 9,99 per bulan atanapi € 99.99 per taun. Kalayan pembaruan anu pangénggalna, aplikasi parantos ngabarukeun desain na, sareng sanés ngan éta, pamustunganana nyandak versi lengkep pikeun iPad ogé alat-alat anu béda sahingga urang tiasa unggah file kana MEGA langsung ti awan sanés anu kami anggo dina alat kami.

Anu énggal dina pembaruan sapertos kieu:

  • Vérsi IPad.
  • Kamungkinan unggah file tina jasa panyimpenan anu sanés.
  • Unduh sadayana folder.
  • Tambihkeun kontak.
  • Bagikeun polder sareng kontak.
  • Milarian anu langkung saé.
  • Diurutkeun dumasar nami, tanggal atanapi ukuran.
  • Nyalin folder.
  • Parobihan sandi.
  • Pembatalan sareng lirén unduhan sareng muatkeun.
  • Buka tautan MEGA tina aplikasi.
  • Buka dokumén ti MEGA.

Sakumaha anu parantos anjeun terang, anjeun tiasa ngaunduh aplikasi ieu gratis di App Store, nanging, karunya MEGA parantos rada hilap dina bentang awan panyimpenan, seueur urang ngagaduhan ekspektasi anu luhur dina layanan ieu anu parantos réngsé henteu diperhatoskeun sanajan ngamungkinkeun 50GB gudang gratis kusabab unduhan larangan sareng sauyunan sareng panyungsi anu béda.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alex cenahna

    Énggal pisan tapi éta moal ngantep kuring unggah file atanapi kuring henteu mendakan pilihan na.

  2.   Juan cenahna

    Kusabab anjeun nyarioskeun apdet, cobian heula. Pembaruan ieu parantos ngamuat aplikasi sabab anjeun henteu tiasa nganggo aplikasi deui sareng file-file na. Hayu urang tingali naha aranjeunna gancang-gancang ngajawabna. John

  3.   barcelonalife cenahna

    sigana henteu tiasa dianggo sareng IOS 9

  4.   Charles Albert cenahna

    Anjeun teu tiasa deui maénkeun audio anu diunduh tina aplikasi punten diungkulan

  5.   Elias cenahna

    Sasaurang anu ngabantosan kuring ngagaduhan akun mega sareng anjeun gaduh seueur poto anu disimpen sareng hiji dinten kuring muka aplikasi sareng kuring ngagaduhan kasalahan sapertos kieu sareng éta nutup kuring sareng nalika kuring hoyong muka rekening abdi kalayan akun éta dieusian, éta dimuat tapi henteu kabuka oO sareng éta sanés masalah internét, aya anu tiasa ngabantosan hatur nuhun