Aplikasi sauran pidéo Zoom bakal mimiti nunjukkeun iklan dina versi gratis

Gerak zum

Platform nelepon video Zoom dijieun pohara populér salila bulan mimiti pandémik tina coronavirus, panggunaan anu masih kuat ayeuna, hatur nuhun kana rencana gratis anu ditawarkeunana sareng terus nawiskeun dinten ayeuna kalayan watesan waktos.

Nanging, sigana éta akun henteu nambahan sareng perusahaan parantos ngumumkeun éta bakal ngamimitian nembongkeun iklan dina rencana gratis, Iklan nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ménta panghasilan tambahan pikeun mayar server, rubakpita, karyawan ... Hayu urang émut yén Zoom sanés LSM.

Ukuran ieu kedah mantuan tetep Zoom bébas pikeun saha waé anu hoyong teras-terasan nganggo éta tanpa mayar hiji euro.

dina ieu publikasi blog detailing perobahan, Zoom nyebutkeun jutaan pamaké di sakuliah dunya nganggo jasana gratis, nyorot yén éta "penting pikeun Zoom yén urang tiasa terus nyayogikeun produk sareng jasa ka pangguna urang."

Salaku bagian tina éta, perusahaan bakal mimiti nunjukkeun iklan, tapi ngan ukur dina layar anu muncul saatos sauran parantos réngsé. Kami moal ningali iklan naon waé salami nelepon anjeun.

Pikeun program starter ieu, iklan bakal deployed ngan dina kaca browser nu pamaké ningali sanggeus pasamoan maranéhanana ends. Ngan pamaké Basic bébas di nagara tangtu bakal ningali iklan ieu lamun maranéhna gabung rapat hosted ku pamaké Basic bébas lianna.

Iklan ditampilkeun saatos telepon réngsé aranjeunna moal intrusiveSanaos tulisan blog nyatakeun yén, ka hareup, posisi iklan tiasa robih ka hareup.

Privasi urutan poé

Iklan upami henteu dituju, henteu aya guna na Na enya, hayu aranjeunna ngabejaan Facebook atawa Google.

Moal lami deui terang lamun Zoom nganalisa lingkungan pamilon panggero pikeun museurkeun iklan nu nembongkeun unggal pamilon dina rapat.

Atawa meureun nganalisa audio panggero pidéo sacara real waktos pikeun mintonkeun iklan nu patali jeung jejer nu geus katutupan.

Upami urang ngémutan yén Zoom parantos ngamimitian anu parah pisan henteu énkripsi telepon pidéo anu disimpen dina serverna, sakumaha paribasa mana, pikir goréng jeung anjeun bakal bener.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.