Aplikasi Pordede (ayeuna Plusdede) nyusup ka App Store

Sababaraha bulan ka pengker, halaman wéb Pordede, langkung dikenal salaku toko vidéo Netflix gratis, lirén damel tanpa ngajelaskeun alesan leungitna, sanaos seueur anu disalahkeun nyaéta pikeun peretas anu dialamina sababaraha dinten sateuacana. Salami sababaraha bulan sateuacan leungitna, jasa wéb seueur anu dipikahoyong kumargi biasana henteu hasil, maksa seueur pangguna nganggo halaman wéb anu sanés pikeun ngararasakeun siri sareng pilem karesepna tanpa mayar jasa wéb naon. Streaming video. Pordede balik sababaraha minggu ka pengker ku nami énggal, Plusdede sareng saliwatan parantos nyandak kasempetan pikeun nyusupkeun aplikasi kana App Store pikeun ngaraosan sadayana eusina.

Sakumaha urang tiasa tingali dina sajarah aplikasi, aplikasi Plusdede parantos sayogi di App Store salami saminggu, sareng ti saprak éta parantos nampi dua pembaruan tanpa anu tanggung jawab marios aplikasi anu sumping di App Store, sapanjang kalayan apdet na parantos repot mariksa kumaha ngalangkunganana urang tiasa ngaksés séri sareng pilem naon waé. Jelas yén aranjeunna bakal percanten kana pedaran aplikasi, dimana kami dibéjakeun yén Plusdede mangrupikeun aplikasi pikeun ngatur sareng mariksa pangimeutan pilem sareng serial anu urang tonton, pikeun terang sepanjang waktos episode mana atanapi pilem mana anu parantos kami tingali .

√Čta og√© ngamungkinkeun kami pikeun meunteun pilem sareng s√©ri anu urang turutkeun salian ti nyarankeun s√©ri favorit atanapi pilem kami pikeun pangguna san√©s. Tapi salaku tambahan, √©ta og√© ngamungkinkeun kami pikeun nikmati sadaya kont√©n anu sayogi dina platform ieu langsung ti iPhone atanapi iPad urang, tanpa kedah sangsara tina publisitas anu bahagia dina v√©rsi w√©b. Dina urutan nganggo Plusdede, upami urang parantos pangguna Pordede, urang kedahna wa√© nganggo nami pangguna sareng kecap akses anu sami, janten kami moal kedah ngadaptar deui.

Salah sahiji kaunggulan anu ditawarkeun ku aplikasi ieu dibandingkeun sareng vérsi wéb sanés ngan ukur mobilitas, tapi ogé iklan jauh langkung handap tina naon anu urang tiasa mendakan dina halaman wéb, janten bakal janten cara biasa nyéépkeun kontén ti Pordédé énggal. Kami henteu terang sabaraha lami éta bakal aya di App Store saatos nyebarkeun tulisan ieu, janten tong lami-lami ngadownload na sateuacan kasép.

√Čmut y√©n halaman w√©b ieu henteu nyimpen pilem atanapi s√©ris, √©ta ngan ukur nyayogikeun tautan pikeun tiasa ningali aranjeunna, janten kamungkinan sababaraha bakal lir√©n damel, tapi ng√©mutan y√©n √©ta mangrupikeun jasa gratis dimana anjeun ngagaduhan aks√©s ka sadaya eusi anu anjeun pikahoyong tanpa kedah mayar leres-leres naon wa√©, anjeun kedah janten sakedik fleksibel sareng operasina.

Saolah-olah éta henteu cekap, pangguna iPhone X moal ngagaduhan keluhan ti saprak éta aplikasi ngadukung format layar énggal.


Tuturkeun kami dina Google News

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Harry cenahna

    √Čta sa√© pisan tapi masih ngagaduhan kalepatan sapertos nuturkeun s√©ri atanapi nempatkeun pilem nalika ngantosan ...

  2.   Ra√ļl Aviles cenahna

    Penting salain ti ngadaptar, ngaktipkeun akun ... y√©n kuring janten g√©lo sakedap kusabab kagok anu h√©bat !! ūüėČ

    Hébat mendakan Nacho! Hayu urang tingali sabaraha lami di Toko ...

  3.   HughesNet Master Distributor cenahna

    Naon inpormasi anu saé sareng tulisan anu saé !!

    Henteu diragukeun dina waktos inpormasi ieu diperyogikeun, anu ningkatkeun debat ngeunaan topik sapertos kieu, anu aya hubunganana. Kuring ngajak anjeun didatangan blog abdi ngeunaan Internét broadband sareng kapanasaranan sanés.