Aplikasi YouTube dina Apple TV generasi ka 3 bakal ngaleungit dina bulan Maret

Apdét TV Apple

Kusabab Apple parantos ngaluncurkeun modél anyar Apple TV ka pasar, henteu ngan ukur Apple tapi ogé panyayogi aplikasi, anu mimiti ninggalkeun platform, pikeun museurkeun usahana anjeun kana alat pangénggalna. Dina kasus Apple TV generasi ka-3, YouTube bakal narik aplikasi dina Maret payun.

Ieu kedah janten masalah pikeun pangguna modél Apple TV ieu, salaku alat ieu masih ngadukung AirPlay, janten urang bakal tiasa nganggo aplikasi iPhone atanapi iPad urang pikeun AirPlay eusina dina Apple TV.

Sanaos Google henteu acan ngalaporkeun ngeunaan ditarikna aplikasi modél khusus ieu, sababaraha pangguna ningali kumaha nalika ngaluncurkeun aplikasi YouTube dina Apple TV éta nunjukkeun pesen ieu:

Dimimitian di awal Maret, aplikasi YouTube moal aya deui dina Apple TV (generasi ka-4). Anjeun masih tiasa nonton YouTube dina Apple TV XNUMXK, Apple TV HD, iPhone, atanapi iPad. Kalayan AirPlay, anjeun ogé tiasa ngalirkeun YouTube tina alat ios anjeun langsung ka Apple TV (generasi ka XNUMX atanapi engké).

Penarikan aplikasi ti Apple TV generasi ka-3 henteu mangaruhan modél anu masih dijual di pasar, sapertos Apple TV generasi ka 4 sareng Apple TV 4K, model anu kalebet toko aplikasi anjeun sorangan kalebet kana tvOS.

Kalayan peluncuran tvOS, pamekar naon waé anu hoyong nawiskeun aplikasi na dina Apple TV kantun kedah ngalirkeun prosés validasi Apple. Sateuacanna, Apple kedah ngahontal pasatujuan komérsial ambéh aranjeunna ngagaduhan kamungkinan nawiskeun aplikasi na dina Apple TV.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.