Apple ninggali proyék Titan sareng ideu ngadamel mobil

apple-car-project-titan

Éta aya pikeun anjeunna sataun 2014 iraha Apple nyobian anu énggal, sasuatu dina nami Proyék Titan anu tujuanana nyaéta kakuatan nyiptakeun mobil Apple anu berharga, mobil anu aranjeunna hoyong révolusi dunya motor, sapertos anu dilakukeun ku jalma-jalma ti Tesla. Aranjeunna nyebatna iPhone tina olahraga motor, ngartos sabab iPhone mangrupikeun revolusi telepon sélulér.

Un proyék anu sama sekali henteu gampang kumargi éta nyanghareup ka perusahaan ageung anu panilitianna dina olahraga motor parantos dibarengan taun sareng taun. Dinten ayeuna berita ngeunaan proyek Titan parantos balik, sareng sigana aranjeunna henteu saé pisan pikeun jalma-jalma ti Cupertino ... Sareng éta Apple siga anu mundur, pamit ka proyek Titan sahingga pamitan ka mobil Apple (atanapi iCar) ...

Warta sigana rada dipercaya, éta parantos dikaluarkeun ku Agénsi Bloomberg, Sareng sakumaha aranjeunna nyarios Apple bakal ngabatalkeun proyék Titan ieu ku gaduh ngabantingkeun paling padamelan anu ditugaskeun ngararancang sareng ngawangun mobil berharga Apple. Anu lungsur, atanapi PHK?, Bakal ngahontal dugi ka sarébu pagawé, sareng sigana budak di blok Aranjeunna parantos ningali ide damel sareng mérek mobil sareng nyumbangkeun téknologi pikeun aranjeunna langkung giat. 

Téhnologi anu, ku jalan kitu, Apple parantos netepkeun tenggat waktos, aranjeunna henteu hoyong beristirahat dina kagum sareng sigana buru-buru merevolusi industri otomotif sareng téknologi anu dirancang pikeun mobil. Sareng éta dunya motor sanés dunya anu mana perusahaan tanpa pangetahuan tiasa lebet, peryogi pangalaman sareng akhirna jalma-jalma ti Cupertino siga anu sadar, Saé kanggo Apple ngarobih pikiran anjeun sareng hoyong bakti diri kana ide licik téknologi Apple kana mobil ti pabrik anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ivan cenahna

    Kuring resep ngadangu yén proyékna parantos dibolaykeun sabab terus terang, kuring pikir bakal hésé mésér mobil kalayan lambang ieu the di payun.

    1.    ios cenahna

      Naon sababna anjeun? Éta hargana € 150,000 terang aranjeunna, kuring ogé resep yén aranjeunna ngantunkeun mobil pikeun urang Jérman

    2.    starlite cenahna

      Tangtosna, kuring resep yén inovasi dibolaykeun, punten sumping, sakedik nalar, pikeun Apple ngaleungitkeun naon waé sareng anjeun kapaksa ngagaleuh? Langkung saé yén aranjeunna kaluar ayeuna sahingga mimiti turun harga nalika mérek anu sanés gabung.

      saliwatan, kuring masih émut nalika Apple ngumumkeun proyék hébat mobil ieu, kalayan desain anu hébat sareng fungsina .... ironis, tuan-tuan, ieu parantos aya rumor, sabab, teu aya anu terang rencana Apple dina industri mobil, teu aya anu kaluar sacara resmi, sareng panginten rencana Apple dina bisnis ieu ngan ukur ti mimiti ningkatkeun mobil apel atanapi naon waé dugi ka tingkat parangkat lunak, bakal kolaborasi sareng mérek pikeun nguji parangkat lunak atanapi déwa anu terang saha, tapi tulisan sapertos kieu ngarusak karep anu urang rasakeun pikeun Apple sareng éta sababna urang maca, hal anu paling matak matak maca nyaéta koméntar sareng aranjeunna langkung parah tibatan éta. tulisan sorangan.

  2.   Clockmaker TwoZero Point cenahna

    Hayu manusa, tapi naha aya anu leres-leres nyangka yén Apple badé ngaluarkeun mobil? Leres?

    Éta yén aranjeunna damel dina perangkat lunak nyetir otonom masih raos, tapi anjeun sadayana anu nyangka anjeun bakal ningali mobil nganggo logo apel rada leungit. Éta bakal janten langkah anu mahal pisan sareng nol-laba pikeun Apple.